Έντονο ενδιαφέρον Ατρομήτου για Άμπαντ «βγαίνει» από Αθήνα

Όλο και πιο κοντά, από ότι φαίνεται, στην αποχώρησή του από την ομάδα της Ξάνθης φτάνει ο Κάρλος Άμπαντ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα, ο Ατρόμητος έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πριν λίγες μέρες, ο Ισπανός τερματοφύλακας μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρηση του από τον ΑΟΞ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα με μεγαλύτερο project. Θυμηθείτε τις δηλώσεις του Άμπαντ: https://www.thrakisports.gr/2020/03/30/proaniggeile-tin-apochorisi-toy-apo-tin-xanthi-to-kalokairi-o-karlos-ampant/.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα, ο Ατρόμητος έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον Ισπανό, έχοντας μάλιστα ανοίξει «δίαυλο» επικοινωνίας μεταξύ τους οι δύο πλευρές ενόψει του καλοκαιριού, καθώς είναι δεδομένο ότι στην ομάδα όπου ανήκει, την ισπανική Τενερίφη, δεν υπολογίζεται ούτε εν όψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Περιστερίου, όπως λέγεται, θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθεί σε μεταγραφική ενίσχυση στη θέση αυτή καθώς ο Ούγγρος Μέγιερι αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς, ενώ ο φερελπίς τερματοφύλακας της ομάδας, Μάνδας, δεν είναι καθόλου σίγουρη η παραμονή του εκεί και ο Άμπαντ φαντάζει η ιδανική λύση για τα γκολπόστ του Ατρομήτου ενόψει νέας χρονιάς.

Ο 24χρονός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Ξάνθης στα 23 παιχνιδία που κάθισε κάτω από τα γκολπόστ της, όντας ο κορυφαίος της ομάδας τη χρονιά αυτή, ενώ αναδείχτηκε πρώτος σε αποκρούσεις τερματοφύλακας στην κανονική διάρκεια της Super League.