“Μένουμε σπίτι” και βλέπουμε τι έκαναν φέτος πρώην ξένοι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Κατηφορίζουμε από τα ψηλά του Έβρου στα χαμηλά και στην Αλεξανδρούπολη όπου την περίοδο 2014-2015 στην πρωτεύουσα του Έβρου και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είχε φτάσει ο πολύπειρος σε συλλογικό επίπεδο αλλά και με την Εθνική Μαυροβουνίου, Μπόζινταρ Τσούκ.

Με πολλές δάφνες και με οικονομική υπέρβαση για την ομάδα ο Μαυροβούνιος ακραίος έφτασε στην Αλεξανδρούπολη για να ενισχύσει τις άκρες του Εθνικού κάτι το οποίο έκανε με επιτυχία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αποχωρώντας από την ομάδα με την αλλαγή του έτους για να μετακομίσει στην Παλάβολο Λουγκάνο της Ελβετίας. Στην ομάδα από του Λουγκάνο κατέκτησε το Πρωτάθλημα εκείνης της χρονίας και αγωνίστηκε και σε κάποιους αγώνες του Champions League.

Την επόμενη χρονιά ο Τσούκ επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, το Λιγκ Καπ και την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Γαλλία και την Πουατίε, στην Τουρκία και την Αρχάβι ενώ φέτος η χρονία τον βρίσκει στην Ρουμανία και την Δυναμό Βουκουρεστίου.

Με την Δυναμό Βουκουρεστίου η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή καθώς πριν την οριστική αναβολή του Ρουμανικού Πρωταθλήματος η ομάδα τερμάτισε στην 8η θέση, στις θέσεις των play aout, χωρίς φυσικά να κινδυνεύει με υποβιβασμό.