ΕΠΣ Έβρου: «Μένει σπίτι» και προπονείται… διαδικτυακά η ΑΕ Διδυμοτείχου

Μπορεί να απαγορεύεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εδώ και περίπου 20 ημέρες για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, ωστόσο στην ΑΕ Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα στις ακαδημίες του συλλόγου η δουλειά δεν σταματάει ποτέ!

Έτσι λοιπόν, ο άνθρωπος που «τρέχει» τις ακαδημίες του Συλλόγου και παλιός τερματοφύλακας της Ελπίδας Σαπών, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του ΑΟ Καβάλας, της ΑΕ Διδυμοτείχου και του Ορφέα Σοφικού Κώστας Συριτούδης έκανε διαδικτυακό meeting με τους μικρούς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές ώστε να δουλέψουν από το σπίτι και να μείνουν σε καλή κατάσταση.

Ο Συριτούδης φέτος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στον ρόλο του προπονητή, παίρνοντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους της ΑΕΔ, καθώς προς τιμήν τους παρότι δεν είχε εμπειρία στο θέμα της προπονητικής, εμπιστεύτηκαν στον νεαρό προπονητή και παλαίμαχο τερματοφύλακα τις τύχες των ακαδημιών δίνοντας του το ελεύθερο να δουλέψει όπως θέλει.

Έτσι έδειξαν έμπρακτα πως εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά καθώς ο Συριτούδης κατάγεται και ζει στο Διδυμότειχο ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας στην Γ΄ Εθνική χωρίς να καταφέρει όμως να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό στην Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Έτσι λοιπόν ο Εβρίτης γυμναστής και προπονητής πήρε την ευκαιρία και έχει όλο το μέλλον μπροστά  του να δείξει στο Διδυμότειχο και τον Έβρο την δουλειά του μαζί με τους νεαρούς άσους του Διδυμοτείχου και του Έβρου γενικότερα, καθώς εντάχθηκε ήδη στο επιτελείο της ΕΠΣ Έβρου στο πλευρό του Γιώργου Αραμπατζή.