Βανδαλισμοί με οπαδικά συνθήματα στα καινούρια παγκάκια του Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη

Πριν από περίπου 10 μήνες τοποθετήθηκαν τα νέα, μοντέρνα παγκάκια στο πιο όμορφο σημείο της Αλεξανδρούπολης, στην στροφή του Εγνατία. Δυστυχώς, προτού καν συμπληρωθεί χρόνος, έχουν ήδη σημειωθεί σημαντικές φθορές.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το πρωί της Τρίτης 31/3 και δημοσιεύονται από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Γνώμη», σε κάποια σημεία τα ξύλα έχουν σπάσει ενώ δυστυχως δεν λείπουν και τα «μουτζουρώματα» με διάφορα οπαδικά συνθήματα που αφορούν ομάδες των Αθηνών.

«Πέρα από αυτό, αρκετά είναι από την πρώτη στιγμή τα παράπονα του κόσμου για την σταθερότητά τους, που οφείλεται είτε στην κατασκευή, είτε στην τοποθέτησή τους. Επιπλέον, εδώ και αρκετό καιρό, στα μεταλλικά σημεία τους, υπάρχει έντονη σκουριά, λόγω της υγρασίας, μια και βρίσκονται δίπλα στο κύμα και τους νοτιάδες», επισημαίνει το gnomionline.

Και αν για τα τελευταία μπορούν να αποδοθούν ευθύνες στην κατασκευή και τοποθέτηση και μελέτη, για τα οπαδικά συνθήματα που έχουν βεβηλώσει τα ολοκαίνουρια αυτά παγκάκια, τι να πει κανείς;