Προς… οριστική ματαίωση το αναπτυξιακό τουρνουά «Kiklopaki Balkans Cup» στην Αλεξανδρούπολη

Μετά την πρώτη αναβολή την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως όλα δείχνουν το ετήσιο «KIKLOPAKI CUP» οδεύει προς οριστική ματαίωση.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τις 22-24 Απριλίου αλλά παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από ους διοργανωτές, μέχρι τότε θεωρείται αδύνατο να υπάρχει επανέναρξη των αθλητικών δρώμενων, ενώ παράλληλα θεωρείται δύσκολο μέχρι τότε να λειτουργούν ξενοδοχεία.

Ετσι παίρνει νέα τροπή η διεξαγωγή του ετήσιου τουρνουά «KIKLOPAKI CUP» της Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την πρώτη αναβολή λόγω θεμάτων συνεργασίας μεταξύ των φορέων της διοργάνωσης, από τα Χριστούγεννα μεταφέρθηκε για τις 22,23 και 24 Απριλίου. Η έξαρση ωστόσο του COVID-19 στην Ευρώπη και τα στοιχεία που δείχνουν οι ειδικοί για κορύφωση της πορείας του ιού, καθιστούν από ότι φαίνεται αδύνατη τη διεξαγωγή της διοργάνωσης και στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, οδεύοντας κατά πάσα πιθανότητα προς την οριστική ματαίωσή της.

Σημειώνουμε ότι το τουρνουά αυτό γίνεται υπό την αιγίδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΟΧΕ. Μάλιστα, όπως είχε ανακοινωθεί, στο τουρνουά επρόκειτο να συμμετέχουν αναπτυξιακές ομάδες (U16 & U18) από όλη την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, με συμμετοχή μάλιστα και των Εθνικών Ομάδων Εφήβων Ελλάδας και Βουλγαρίας.