Champions League: Σκέψεις-μαχαιριά για τους Θρακιώτες φιλάθλους για κεκλεισμένων των θυρών τελικό στην Πόλη

Πολύ σοβαρό είναι ενδεχόμενο ο φετινός τελικός του Champions League, που είναι να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι, να πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο που εξετάζει η ΟΥΕΦΑ για τελικό κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Independent».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, αυτή φέρεται να είναι η τελευταία από τις υποθέσεις που εξετάστηκαν από τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αλεξάντερ Τσεφερίν,στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της ΟΥΕΦΑ, μια ιδέα που δεν επιδοκιμάζεται ιδιαίτερα.

Βέβαια, το σενάριο αυτό είναι μεταξύ των πιθανών αποφάσεων, ωστόσο πρόκειται για μια ακραία λύση και θα συμβεί σε περίπτωση που εάν η κατάσταση έκτακτης ανάγκης διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και εάν η απουσία θεατών εξακολουθεί να αποτελεί μια ασφαλή λύση.

Θυμίζουμε πως ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη και είχε εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από τις γύρω περιοχές, μεταξύ των οποίων και της Θράκης, και υπήρχαν πολλές αιτήσεις για τον αγώνα.