Αναδρομή της ΑΕ Κομοτηνής στις θητείες της στην Γ’ Εθνική!

Η ΑΕ Κομοτηνή με δημοσίευση στο facebook κάνει μια αναδρομή-αφιέρωση στις θητείες της στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και στις σηματνικότερες νίκες και επιτυχίες της.

Δείτε αναλυτικά την αναδρομή:

«Η 4ετης παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στην Γ΄ Εθνική

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής έχει αγωνιστεί 4 χρόνια στην Γ΄ Εθνική και συγκεκριμένα την σεζόν 2007/08 και τις σεζόν 2015/16, 2016/17 και 2017/18 καταφέρνοντας να σημειώσει σπουδαίες νίκες.

Η ομάδα του Δημήτρη Οικομομίδη στην πρώτη παρουσία της ομάδας μας στην Γ΄ Εθνική τερμάτισε στην 11η θέση με 6 νίκες και 20 ήττες και σε αγώνα μπαράζ που πραγματοποιήθηκε με τον 11ο του άλλου ομίλου, την ομάδα της Σιάτιστας ηττήθηκε με 86-75 και επέστρεψε στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Οι «Κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στην Γ΄ Εθνική την σεζόν 2015/16, όπου κατάφεραν να εκπλήξουν το φίλαθλο κοινό με τον Θέμη Κουκοβίνο στο τιμόνι της ομάδας και την ομάδα να παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Έτσι λοιπόν η ομάδα μας τερμάτισε στην 8η θέση με 11 νίκες και 15 ήττες και σπουδαίες νίκες απέναντι σε ομάδες με μεγάλη παράδοση όπως ο ΒΑΟ, ο Ζέφυρος, ο ΓΣ Ελευθερούπολης, η Χαλκηδόνα και άλλες ομάδες.

Η επόμενη σεζόν ήταν η πλέον επιτυχημένη στην ιστορία της ομάδας μας καθώς με τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο στην τεχνική ηγεσία η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε τερματίζοντας στην 4η θέση και χάνοντας στο νήμα την άνοδο στο φινάλε από τους Ικάρους Σερρών. Η ομάδα μας συνολικά σημείωσε 21 νίκες και 5 ήττες και στον αγώνα μπαράζ ηττήθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την ομάδα των Φαρσάλων. Κατά γενική ομολογία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και σημείωσε σπουδαίες νίκες απέναντι σε μεγάλες ομάδες.

Στην τελευταία σεζόν στην Γ΄ Εθνική, η ομάδα μας λυγίζοντας από τα προβλήματα υποβιβάστηκε. Παρότι η ομάδα του Βασίλη Στοάκη και του Μουράτ Μεχμέτ Τσαόυς ξεκίνησε με σπουδαία νίκη απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου στο τελευταίο δευτερόλεπτο με Buzzer Beater, η συνέχεια ήταν δύσκολη με πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να επιστρέψει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ σημειώνοντας 6 νίκες και 20 ήττες τερματίζοντας στην 12η θέση του πρωταθλήματος με τον Νίκο Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει στο φινάλε τα ηνία της ομάδας!»