Συνεργασία με Παναθηναϊκό και επικείμενο φιλικό στη Θράκη «ανακοίνωσε» τα μεσάνυχτα η ΑΕ Κομοτηνής

Με δημοσίευση της ΑΕ Κομοτηνής στην σελίδα της ανακοινώθηκε η επικοινωνία των δύο πλευρών και συγκεκριμένα του Υπεύθυνου Μάρκετινγκ της ΑΕΚ Μανώλη Δαφτσή και του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνου Παπαδόπουλου, για θέματα χορηγικής ανάπτυξης, ενώ έμεινε ανοιχτό το γεγονός για φιλικό των δύο πλευρών.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση της ΑΕ Κομοτηνής η οποία αναρτήθηκε ακριβώς στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Τρίτης, την στιγμή δηλαδή που από τον Μάρτιο περνάγαμε στην 1η Απριλίου (με ό,τι μπορεί προφανώς να σημαίνει αυτό):

«Αέρας “Τριφυλλιού” στην ΑΕ Κομοτηνής BC

Μια μεγάλη στιγμή και παράλληλα δικαίωση για τις επιλογές μας αποτελεί η προτίμηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μας και την πολιτική που ακολουθεί εντός και εκτός παρκέ.

Συγκεκριμένα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μάνου Παπαδόπουλου με τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής κ. Μανώλη Δαφτση αποφασίστηκε να υπάρχει κοινή προοπτική σε θέματα χορηγιών και αγωνιστικής φιλοσοφίας με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη του “τριφυλλιού” στη Θράκη σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε θέματα χορήγικης ανάπτυξης.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει κοινή συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή σε μια στρατηγική κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα του αθλητισμού της Θράκης.

Συνδετικός κρίκος στην επίτευξη της συμφωνίας αποτέλεσε ο Γιώργος Πακος, στέλεχος του τμήματος Μαρκετινγκ της ομάδας μας ο οποίος μάλιστα αναμένεται να αποκτήσει ρόλο στην νέα προσπάθεια της ΑΕ Κομοτηνής τη νεα σεζον ως αθλητής, καθώς είναι γνωστή η αγάπη του για το άθλημα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν ζητήσει ήδη από τον Νίκο Παπαδόπουλο να τον ορίσει αρχηγό της ΑΕ Κομοτηνής την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιους αθλητές του Παναθηναϊκού σύντομα στην πόλη μας σε αγώνα επίδειξης στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και σε φιλικό ανάμεσα στους 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης και την ΑΕ Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας!!!!»