Οι εκτιμήσεις για τον χρόνο έκδοσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για Ξάνθη και ΠΑΟΚ

Ο αναγκαστικός παροπλισμός των υπηρεσιών της ΕΠΟ θα πάει έως τις 11 Απριλίου, ωστόσο παραμένει ασαφές το πότε ακριβώς θα βγουν οι αποφάσεις των υποθέσεων των ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

«Οι εμπλεκόμενες πλευρές περιμένουν τις αποφάσεις στο προσεχές διάστημα και δεδομένα μες στον Απρίλιο. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάτι δεδομένο ή μία εκτίμηση για την ημέρα που μπορεί να βγουν οι αποφάσεις των υποθέσεων των ΠΑΟΚ – Ξάνθης από την Επιτροπή Εφέσεων», αναφέρει σε βραδινό ρεπορτάζ του το gazzetta.

Θεωρητικά από την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται στα χέρια των τριών δικαστών με ηλεκτρονικό τρόπο τα έγγραφα υπομνήματα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν έχουν πρωτοκολληθεί, δεδομένου ότι δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης της ΕΠΟ, ώστε ακολουθήσουν οι μετέπειτα ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν αποκλείει οι τρεις εφέτες δικαστές να έχουν προχωρήσει ήδη σε κάποια πρώτη διάσκεψη ή για την ακρίβεια τηλεδιάσκεψη, με την βοήθεια της τεχνολογίας, όπως άλλωστε συνέβη και στο τελευταίο σκέλος της συζήτησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ξάνθη επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με την οποία της έχουν αφαιρεθεί 12 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας βαθμολογικής περιόδου, ενώ της έχουν επιβληθεί και υψηλότατα πρόστιμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδιώκει με την έφεσή της να σβηστεί η αφαίρεση 7 βαθμών, ενώ στην υπόθεση έχουν παρέμβει επίσης οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος που ζητούν ακόμα πιο αυστηρές ποινές που φτάνουν μέχρι και την αποβολή των δυο ομάδων από το πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό τους σε κατώτερη κατηγορία.