Αποκαλύψεις Μάνταλου για το Playstation στις μέρες του κορονοϊού, το Νο20 στον ΑΟΞ και… τα γεμιστά της μαμάς (+video)

Από την… ανάκριση των οπαδών της ΑΕΚ πέρασε ο Πέτρος Μάνταλος. Το AEK TV “επισκέφθηκε” μέσω Skype τον αρχηγό της ομάδας στο σπίτι του και εκείνος απάντησε στις ερωτήσεις που εστάλησαν μέσω του Instagram της ΠΑΕ.

Πώς περνά τις μέρες του στην… καραντίνα; Ποιό είναι το γκολ που ξεχωρίζει από αυτά που έχει πετύχει με την κιτρινόμαυρη φανέλα; Ποιά θεωρεί ως κορυφαία στιγμή του στην ΑΕΚ; Ποιό είναι το αγαπημένο του σύνθημα της εξέδρας;

Ο Πέτρος Μάνταλος αποκαλύπτει το αγαπημένο του παιχνίδι στο Playstation, στο οποίο έχει… λιώσει αυτήν την περίοδο. Αναφέρεται σε σειρές, σε ταινίες, σε αγαπημένες μουσικές ενώ αποκαλύπτει ότι το αγαπημένο ου φαγητό είναι τα γεμιστά, όχι όμως όποια κι όποια αλλά όπως του τα μαγειρεύει η μαμά του στην Κομοτηνή.

Αναφέρεται ακόμα στον λόγο που επέλεξε το Νο20 στην φανέλα του, κάνοντας αναφορά στην Ξάνθη.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επιλεγούν 20 ερωτήσεις, όσες ο αριθμός της φανέλας του. Τελικά, έγιναν 21. Η… +1 ήταν ερώτηση – έκπληξη ήταν από συμπαίκτη του και για την ακρίβεια τον συγκάτοικό του στο δωμάτιο, πρώτην παίκτη επίσης της Ξάνθης, Στράτο Σβάρνα.

Δείτε το βίντεο…