Ξέσπασμα Χατζημεστή κατά Περιφέρειας ΑΜ-Θ και Επιμελητηρίου Ξάνθης για τη σίτιση των εκ Τουρκίας φοιτητών στο «Νατάσσα»

Στο Νατάσσα, ξενοδοχείο της οικογένειας της συζύγου του Ζήση Βρύζα, φιλοξενούνται απο το περασμένο Σαββατοκύριακο περίπου 60 φοιτητές που σπούδαζαν στην Τουρκία και έχουν τεθεί σε αυστηρή καραντίνα.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο αυτήν την περίοδο στην πλειοψηφία τους δεν εργάζονται και είναι χαρακτηριστικό ότι την διατροφή τους έχει αναλάβει εταιρεία κέτερινγκ.

Ωστόσο η εταιρεία αυτή προέρχεται εκτος Νομού Ξάνθης, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Μπάμπης Χατζημεστής που εκτός από ιδιοκτήτης του Ορφέα Ξάνθης τυγχάνει και ιδιοκτήτης του FreshCo.

Μάλιστα, την εντονότατη διαμαρτυρία του φρόντισε να την κοινοποιήσει – και μάλιστα δις – και από τα social media του Ορφέα Ξάνθης. Η ανάρτησή του αναφερει τα εξής:

Πληροφορηθήκαμε ότι στην πόλη μας φιλοξενούνται σε κάποιο ξενοδοχείο συμπολίτες μας από την Τουρκία και είναι σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα .
Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε ότι η σίτιση τους ανατέθηκε ,από την περιφέρεια ,σε αλυσίδα catering εκτός του νόμου μας.
Και ερωτώ ..οι αρχές του τόπου μας καθώς και το Επιμελητήριο τι κάνει γι αυτό;
Υπηρετούμε τον Ξανθιώτη με 2 καταστήματα έκτων οποίων το ένα με 24ωρη λειτουργία καθώς και μια μονάδα catering πιστοποιημένη που αυτό το διάστημα αδρανεί ..
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση σας..
Ευχαριστω…