Κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια Σιώπη, Τζαβέλλα και Μπακασέτα για να χρηματοδοτηθεί μια ΜΕΘ

Ο κορονοϊός έχει μεγάλες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία αλλά και το σύστημα υγείας και πολλοί είναι οι άνθρωποι, επιδιώκουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Από αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Τάσος Μπακασέτας και ο «δικός μας» Μανώλης Σιώπης πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα για την δημιουργία μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, το κόστος της οποίας ανέρχεται στις 50.000 ευρώ, όπως γράφτηκε την Κυριακή.

Σε αυτή την προσπάθεια, ωστόσο δεν είναι μόνοι. Οπως αναφέρει το Sportime, που αποκάλυψε και την σχετική είδηση, η αξιέπαινη κίνησή τους βρήκε γρήγορα συμπαραστάτες αφού πολλοί ποδοσφαιριστές, που τόσα χρόνια παίζουν μαζί είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό αλλά και την Εθνική Ομάδα, θέλουν να συμβάλλουν εξίσου στην κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Σύμφωνα με το νεώτερο δημοσίευμα του Sportime, «ενδιαφέρον έδειξαν αμέσως ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ενώ η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα ενώσει τόσο εν ενεργεία όσο και παλαιότερους παίκτες». Άλλωστε, ζητούμενο δεν είναι μόνο η δημιουργία μιας ΜΕΘ αλλά η ενίσχυση του συστήματος υγείας, που τόσο το έχει ανάγκη με κάθε δυνατό τρόπο.