Δεκτή εκ των πραγμάτων η επιθυμία Τοροσίδη για την έδρα της Εθνικής ακόμα και χωρίς αυτόν ως αρχηγό

Το μπάχαλο με τον κορονοϊό έχει πάει πίσω το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο και όπως είναι λογικό οι εξελίξεις θα επηρεάσουν και την Εθνική ομάδα.

Με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ και οι διεθνείς έχουν αποφασίσει για την έδρα της «γαλανόλευκης», όταν με το καλό τα πάντα επιστρέψουν στην κανονικότητά τους.

Πρώτο σημαντικό σημείο: Οι εργασίες για τοποθέτηση σκέπαστρου στο «Παγκρήτιο» δεν προχώρησαν, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα προχωρούσαν. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον, η επιλογή να μετακομίσει η Εθνική ομάδα στο Ηράκλειο.

Όπως και αυτή του ΟΑΚΑ θα πρέπει να αποκλειστεί, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός κυρίως, αλλά και οι Έλληνες διεθνείς δεν επιθυμούν με τίποτα να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο «κρύο» Ολυμπιακό στάδιο.

Δεύτερο σημαντικό σημείο: Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στο καλοκαίρι θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΠΟ. Και πιθανότατα, όπως σχολιάζει το Sportime, ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν θα ηγείται της ομοσπονδίας.

Αυτό συνεπάγεται πως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα θελήσει να πράξει το λογικό και να επαναφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην έδρα που ταιριάζει απόλυτα.

Ακόμα, όμως, και στην περίπτωση που ο Γραμμένος διατηρηθεί στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας, μοιάζει πολύ δύσκολο έως ανέφικτο να έρθει σε νέα κόντρα με τον Φαν’τ Σχιπ και τους διεθνείς.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ως αρχηγός ήταν εκείνος που εναντιώθηκε έντονα στην απόφαση να φύγει η Εθνική Ομάδα από το Καραϊσκάκη. Μπορεί να μην είναι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού, αλλά ποτέ δεν έκρυψε ότι τον ενδιαφέρει το καλό της γαλανόλευκης, που τίμησε φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημα 101 φορές. Και για αυτό είχε έγκαιρα σπεύσει να σχολιάσει ότι ήταν έγκλημα να φύγει η Εθνική από την έδρα του Καραϊσκάκη, ειδικά από την στιγμή που το Ηράκλειο δεν ήταν έτοιμο και αλλη έδρα δεν έδειχνε να υπάρχει διαθέσιμη…