Τέταρτος νεκρός στην Θράκη από COVID-19, ο τρίτος από Ξάνθη – Δύο νέα κρούσματα στο Δ’ Σώμα Στρατού

Τον τρίτο νεκρό από κορονοϊό μετράει η Ξάνθη, καθώς ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε βρεθεί θετικός στον ιό κατέληξε. 

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης  και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. 

Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην περιοχή. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. 

Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην Ξάνθη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί. 

Η εξέλιξη αυτή έχει θορυβήσει αρκετά τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην περιοχή καθώς πρακτικά έχουν καταγραφεί τρία συνολικά κρούσματα στις ένοπλες δυνάμεις.

Τα δύο νέα κρούσματα παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ένας στρατιωτικός από το Κουτσό, που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, έχασε τη ζωή του σκορπώντας τη θλίψη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. 

Πηγή: https://www.xanthinea.gr/