Γ’ Εθνική: Τα δεδομένα για την Ένωση Αλεξανδρούπολης και οι εκτιμήσεις για την επόμενη μέρα

Με την ευκαιρία διακοπής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το ThrakiSportS γυρίζει τον χρόνο πίσω, κάνει μια μίνι ανασκόπηση της φετινής χρονιάς της Ένωσης Αλεξανδρούπολης και εξετάζει τα δεδομένα που υπάρχουν για τη συνέχεια, εφόσον υπάρξει.

Η νεοσύστατη Ένωση Αλεξανδρούπολης μέχρι την διακοπή και πριν το μεγάλο ντέρμπι παραμονής με τον Ορφέα Ξάνθης αυτή βρίσκονταν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με 30 βαθμούς και απολογισμό 9 νίκες και ήττες καθώς και 3 ισοπαλίες, και τέρματα 20 υπέρ και 24 κατά.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη που μετρούσε τρεις σερί νίκες έχει 4 βαθμούς διαφορά από τον Ορφέα Ξάνθης που είναι ο τελευταίος που υποβιβάζεται. Πρώτος σκορερ της ομάδα ειναι ο Κώστας Πατσιώρας με 5 τέρματα με τον νεαρό πρώην παίκτη της Άνθειας και της Ξάνθης να έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια όπως και ο πορτιέρο Σίμος Συνοδινός.

Τα γκολ της ομάδας εχουν πετύχει: Κ. Πατσιώρας 5, Λαζαρίδης 2, Γκαβανόζης 2, Μαλτέζος 2, Ευθυμιάδης 2, Γκαϊδατζής 1, Αμπραχαμιάν 1, Κομεσίδης 1, Παπαοικονόμου 1, Καρακασίδης 1, Λίτσιος 1, Τσορτανίδης 1.

Η Αλεξανδρούπολη που ετοιμάστηκε τελευταία στιγμή ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα με 3 ήττες στην σειρά αν και άξιζε κατι καλύτερο στα παιχνίδια με Ορφύνιο (ήττα 2-1), με Πέρνη εντός (1-2) και Καμήλα Σερρών (4-2) μέχρι την πρώτη ιστορική της νίκη με 1-0 επί του Θεολόγου Ποτού Θάσου. Μετά την βαριά αν και πλασματική ήττα με 4-0 στην Χρυσούπολη, έβαλε δύσκολα στον μέχρι τότε μέτριο Πανσερραϊκό παίρνοντας λευκή ισοπαλία στον Έβρο και ακολούθησαν δύο σημαντικές νίκες ψυχολογίας, η πρώτη ιστορική εκτός έδρας στο Κιλκίς (1-0) και η άλλη επί του Ζυγού με 2-0.

Την άδικη ήττα στην Δράμα με τον Πανδραμαϊκό (1-0), ακολούθησε η νίκη χρυσάφι (2-1) με τον μέχρι τότε κακό Ορφέα Ξάνθης, ενώ ο πρώτος γύρος έκλεισε με ήττες 3-1 στο Παραλίμνιο και 0-1 από το Άβατο.

Ο β’ γυρος ήταν πολύ καλός με τους Εβρίτες που επικράτησαν 1-0 του Οφρυνίου με δύο ισοπαλίες με την Πέρνη στην Χρυσούπολη (1-1) και την Καμήλα στο Φώτης Κοσμάς (0-0) να ακολουθούν στο πρόγραμμα. Σημαντική αν και δυσκολη ήταν η νίκη με 1-0 στην Θάσο επί του Θεολόγου, ενώ οι ήττες από τους πρωτοπόρους Νέστο (0-2) και Πανσερραϊκό (1-0) ήταν εντός προγράμματος πριν τους τελικούς που ακολουθούσαν. 3/3 έκαναν οι Εβρίτες με τον Κιλκισιακό στο φιναλε (1-0), τον Ηρακλή Ζυγού στην Ξάνθη (3-1) και τον Πανδραμαικό με 1-0 με την ομάδα του Ουσταμπασίδη να πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή πορεία παρά τα προγνωστικά που την έφεραν από τα φαβορί για τον υποβιβασμό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πλέον οι Εβρίτες κοιτάνε τις τελευταίες αγωνιστικές αν πραγματοποιηθούν τελικά να μην χάσουν στην Ξανθη εκτός του Ορφέα και με το Άβατο στο φινάλε του πρωταθλήματος και εάν μπορέσουν να επικρατήσουν του αδιάφορου Παραλιμνίου, έστω την επόμενη σεζόν περισσότερο οργανωμένοι αλλά και έμπειροι να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο ελπίζοντας και στην συμπαράσταση του κόσμου της Αλεξανδρούπολης που τα τελευταία χρόνια ειναι αδιάφορος προς τις ομάδες της πόλης.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αετός Οφρυνίου – Ένωση Αλεξανδρούπολης 2-1
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Κεραυνός Πέρνης 1-2
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δόξα Κάτω Καμήλας – Ένωση Αλεξανδρούπολης 4-2
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Θεολόγου Ποτού 1-0
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νέστος Χρυσούπολης – Ένωση Αλεξανδρούπολης 4-0
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός 0-0
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΕΠΟ
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κιλκισιακός – Ένωση Αλεξανδρούπολης 0-1
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Ζυγού 2-0
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανδραμαϊκός – Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-0
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης 2-1
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Απόλλων Παραλιμνίου – Ένωση Αλεξανδρούπολης 3-1
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Άρης Αβάτου 0-1
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Αετός Οφρυνίου 1-0
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κεραυνός Πέρνης – Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-1
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Κάτω Καμήλας 0-0
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δόξα Θεολόγου Ποτού – Ένωση Αλεξανδρούπολης 0-1
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης 0-2
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανσερραϊκός -Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-0
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΡΕΠΟ
21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Κιλκισιακός 1-0
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ηρακλής Ζυγού – Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-3
23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Πανδραμαϊκός 1-0
24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ορφέας Ξάνθης – Ένωση Αλεξανδρούπολης ???
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ένωση Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου ???
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Άρης Αβάτου – Ένωση Αλεξανδρούπολης ???