«Πρόθεση να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα» εξέφρασε ο Γ. Βασιλακόπουλος

Σε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ των άλλων και για το μέλλον όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων που αφορούν φυσικά και τις Θρακιώτικες ομάδες.

Σύμφωνα με την δημοσίευση της ΕΡΑ Σπορ φάνηκε ενοχλημένος από το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ, στην οποία αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος.

Η όποια απόφαση, τόνισε, θα πρέπει να παρθεί με συζήτηση όλων των πλευρών (σ.σ. ΕΣΑΚΕ, ΕΟΚ, Υφυπουργείο Αθλητισμού) συμπεριλαμβανομένου και των παικτών.

Για τα άλλα πρωταθλήματα (Εθνικές κατηγορίες και τοπικά πρωταθλήματα), που διοργανώνει η ΕΟΚ και οι τοπικές ΕΣΚ, είπε ότι πρόθεση του είναι ολοκληρωθούν, έστω και μέσα στο καλοκαίρι.

Συνεπώς, οι ομάδες της Ασπίδας Ξάνθης σε Α2 Γυναικών και Γ’ Εθνική Ανδρών, του ΓΑΣ Κομοτηνή στην Β’ Εθνική Ανδρών και του Λεύκιππου Ξάνθης στην Γ’ Εθνική Ανδρών καλό θα είναι να το έχουν υπόψιν τους ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βασιλακόπουλου, η σεζόν για αυτούς δεν τελείωσε ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουν ματς στο… κατακαλόκαιρο.