Super League: Και ο ΟΦΗ κοίταξε για Ντιγκινί αλλά…

Όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, Νικολάς Ντιγκινί, που αγωνίστηκε για πρώτη του φορά στην Ελλάδα με την φανέλα του Πανθρακικού, θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν με πιθανότερο προορισμό την Κύπρο.

Όπως αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ στο ThrakisportS, νέα σενάρια από τη Μεγαλόνησο κάνανε λόγο για εκ νέου ενδιαφέρον του Απόλλων Λεμεσού για τον Ντιγκινί, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Θυμίζουμε ότι βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον Άρη και από το καλοκαίρι μπορεί να αγωνιστεί στο συλλογό της αρεσκείας, αποχωρώντας ως ελεύθερος.

Ο Γάλλος, τον οποίο έφερε για πρώτη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πανθρακικός το καλοκαίρι του 2014 και αγωνίστηκε με την ομάδα της Κομοτηνής μέχρι το καλοκαίρι του 2016, μεταπηδώντας στο Ατρόμητο, φαίνεται πως έχει χάσει τον ρόλο του στην ομάδα του Άρη τη φετινή χρονιά, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2018, κάτι που δυσαρεστεί τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ενώ και στις επαφές που είχαν γίνει προ μηνών μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση, οι απαιτήσεις του Ντιγκινί θεωρήθηκαν πολύ υψηλές.

Το ενδιαφέρον του Απόλλων Λεμεσού εκδηλώθηκε και σε πρόταση τον Δεκέμβριο, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων», Άγγελος Χαριστέας, δεν ήταν θετικός λόγω του περιορισμένου ρόστερ της ομάδας που δεν είχε δυνατότητα να στερηθεί κάποιον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίπτωσή του, πέρα από τους Κύπριους, κοίταξε και ο ΟΦΗ. Η ομάδα από την Κρήτη μάλιστα κατέθεσε πρόταση στον Γάλλο επιθετικό, στο οικονομικό σκέλος ωστόσο οι δύο πλευρές απείχαν αρκετά, με αποτέλεσμα οι Κρηρικοί να υποχωρούν.