“Μένουμε σπίτι” και βλέπουμε τι έκαναν φέτος πρώην ξένοι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ένα από τα σημαντικά ονόματα τα οποία πέρασαν από το Κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” στα πρόσφατα χρόνια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν ο Νίκολα Μιγιαίλοβιτς, ο Σέρβος ακραίος με μεγάλη και διεθνή εμπειρία.

Ο 31χρονος πλέον Σέρβος ακραίος πρωτοεμφανίστηκε στην χώρα την περίοδο 2013-2014 για χάρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σε μια τρομερή χρονιά για την ομάδα και για τον ίδιο. Για την ιστορία, ο Εθνικός εκείνης της χρονιάς βρέθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου και έχασε από τον μετέπειτα Πρωταθλητή Ολυμπιακό, τερματίζοντας ο ίδιος 2ος. Κατέκτησε την 3η θέση στο League Cup και διακρίθηκε στο Challenge Cup, όπου πήρε την πολύ τιμητική για τα δεδομέα 9η θέση.

Ο Νίκολα Μιγιαιλοβιτς φέτος αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία της Γαλλίας και την ομάδα της Ρεν, με την οποία βρίσκεται στην 3η θέση δύο γύρους πριν το τέλος του πρωταθλήματος, το οποίο και έχει σταματήσει λόγω του COVID19. Με την γαλλική ομάδα, ο Σέρβος έχει φτάσει στα ημιτελικά του Challenge Cup όπου και αντιμετωπίζει, εφόσον συνεχιστούν οι αγώνες, την Spot Toto Ankara.

Ακόμη μια χρονιά σε υψηλό επίπεδο για τον Μιγιαίλοβιτς, ο οποίος είναι και από τους κορυφαίους παίχτες στην ομάδα του και στην πορεία που διανύει φέτος.