Λίτσκας για τη διαφορά των δυο κατηγοριών που αγωνίστηκε φέτος, την επανέναρξη και τον … κορωνοϊό!

Ο Εβρίτης επιθετικός της Δόξας Δράμας, Γιώργος Λίτσκας μίλησε για αρκετά θέματα, την επιστροφή του στην Δόξα Δράμας, τον Νέστο, τις διαφορές Super League 2 – Γ’ Εθνικής, το μέλλον του ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Ο Λίτσας μίλησε στο Liganews και στην αρχή αναφέρθηκε για την μετακινησή του από τον Νέστο Χρυσούπολης της Γ’ Εθνικής όπου ήταν πρώτος σκόρερ με 11 γκολ, στην Δόξα Δράμας και την Super League 2, δυο κατηγορίες παραπάνω: «Το κυνηγούσα για κάτι ψηλότερα, αν δεν ερχόταν στα μέσα του Δεκεμβρίου, θα ερχόταν κάτι καλύτερο στο τέλος της χρονιάς. Χωρίς δεύτερη σκέψη επέστρεψα στην Δόξα Δράμας. Στην ομάδα που με βοήθησε και με ανέδειξε. Γύρισα να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ από την πλευρά μου την ομάδα»

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση σε όλο τον κόσμο, πολύ σοβαρό θέμα. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. Είναι για την υγεία όλων μας».

Για τις διαφορές της Γ’ Εθνικής από την Super League 2: «Διαφέρει πάρα πολύ. Είναι μεγάλη η διαφορά σε θέμα πίεσης και σε αγωνιστικό κομμάτι. Καμία σχέση ο ρυθμός. Καλύτεροι παίκτες. Αν δεν είσαι έτοιμος δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτή την κατηγορία»

Για τον πρωταθλητή Πανσερραϊκό:«Ξεκάθαρα ο Πανσερραϊκός είναι μια ιστορική ομάδα. Δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή. Μια πολύ δουλεμένη ομάδα που είναι καθαρά για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Είναι δίκαια στην πρώτη θέση καθώς έδειξε μια διάρκεια στη χρονιά».

Για σενάρια περί αναδιάρθρωσης: «Εγώ θέλω να ξέρω ως ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι τις κατηγορίες που θα υπάρχουν. Ότι και να γίνει να είναι για καλό του ποδοσφαίρο».

Και τέλος για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και εαν θα ειναι ετοιμες οι ομάδες: «Καταρχήν πρώτο μέλημα να περάσουμε το δύσκολο αυτό διάστημα λόγω κορωνοϊού. Να είμαστε υγιείς. Σε δεύτερη μοίρα πάει το ποδόσφαιρο. Θα βρούμε το δρόμο μας οι ομάδες μετά. Τώρα δουλεύουμε ατομικά, θα μας πάρει καιρό να βρούμε την καλή μας εικόνα. Θα είναι μια μίνι έναρξη, ώστε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Πρώτο μέλημα η υγεία, τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους».