Θετικός στον COVID-19 παίχτης του Καλμαζίδη παλιότερα στον ΠΑΟΚ και τώρα στην Σααρεμα

Tallinn, 08.01.2020 Vorkpall. Tallinna Selver - Saaremaa Vorkpalliklubi 3:1. Saaremaa esimene mäng uue treeneri Ioannis Kalmazidise käe all. Volleyball. Tallinna Selver vs Saaremaa volleyball club 3:1. Saaremaa first training with Ioannis Kalmazidis. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES TALLINN HARJUMAA ESTONIA PUBLICATIONxNOTxINxESTxLATxLTU Copyright: xMihkelxMaripuux Ioannis Kalmazidis

Θετικός στον COVID19 βρέθηκε ο Κουβανός ακραίος Χιμένεζ παίκτης της Εσθονικής Σαάρεμα, του Εβρίτη τεχνικού, Γιάννη Καλμαζίδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ με απόλυτη επιτυχία και ο οποίος τον έφερε πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Κούβα, καθώς μαζί κατέκτησαν 2 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο την σαιζόν 2014-2015 και 2015-2016.

Ο τριαντάχρονος πλέον, Χαβιέρ Χιμένεζ βρέθηκε θετικός στον COVID19 και έτσι έγινε ακόμα ένα θύμα στην ομάδα της Σαάρεμα, του Γιάννη Καλμαζίδη μετά τον τιμ μάνατζερ της ομάδας και τον φωτογράφο.

Η συγκεκριμένη κατάσταση στην ομάδα ξεκίνησε ύστερα από την αναμέτρηση της Σαάρεμα για το CHALLENGE CUP με αντίπαλο την Μιλάνο από την Βόρεια Ιταλία, περιοχή η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τον ιό.