«Αντιμετωπίζω τον κορονοϊό σαν να κάνω διακοπές» λέει από τη… Σαουδική Αραβία ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Μιλώντας σε ρουμανική ιστοσελίδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιέγραψε πως βιώνει την κατάσταση… καραντίνας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Σαουδική Αραβία, περνώντας τον χρόνο του στο σπίτι του στο Ριάντ.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ τόνισε πως περνάει τον χρόνο του με μελέτη άρθρων και άλλων σχετικών με τον αθλητισμό και την προπονητική, ενώ σημείωσε επίσης τι του λείπει περισσότερο από την πατρίδα του, τη Ρουμανία.

«Έχοντας περάσει η πρώτη εβδομάδα, λέω πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Το πρωί πίνω τον καφέ μου και διαβάζω άρθρα αθλητικών εφημερίδων απ’ όλο τον κόσμο. Το απόγευμα μελετώ επαγγελματικά άρθρα, τακτικές αναλύσεις, προγράμματα προπονητικής και νέες ασκήσεις.

Προσπαθώ να αφομοιώσω ό,τι χρειάζεται. Είναι αναγκαίος αυτός ο χρόνος για να φρεσκάρω το μυαλό μου. Το ήθελα πραγματικά. Το απόγευμα χαλαρώνω διαβάζοντας», είπε αρχικά ο Ραζβάν Λοτυσέσκου. Από εκεί και πέρα σχολίασε για την κατάσταση που ζούμε παγκοσμίως:

«Είναι μια περίοδος που είμαστε όλοι αναγκασμένοι να ανταποκριθούμε. Στη ζωή υπάρχουν καταστάσεις και στιγμές όπου πρέπει να αντιδρούμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου πως πρόκειται για διακοπές, μολονότι δεν είναι οι ιδανικές διακοπές που θα ήθελα. Αυτό με βοηθάει να βλέπω με αισιοδοξία την κατάσταση. Στη Ρουμανία μου λείπουν περισσότερο οι γάτες και τα κουνέλια μου»…