Volley League: Με… «Teo Black» η εκπροσώπηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις συνεδριάσεις της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, έκπληξη ωστόσο αποτέλεσε το πρόσωπο που εξουσιοδοτήθηκε για να λάβει μέρος. Ο λόγος για τον Θεόδωρο Μαυρίδη, γνωστό με το παρατσούκλι «Teo Black» από το σχετικό ψευδώνυμο που έχει επιλεξει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο Μαυρίδης έχει παρελθόν στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα τιμ μάνατζερ της επαγγελματικής ομάδας. Ωστόσο η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι το όνομά του μέχρι στιγμής δεν είχε αναφερθεί ως ένα από αυτά που θα τρέξουν το ΤΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχαιρεσίες της 15ης Φεβρουαρίου, ένα μήνα πριν δηλαδή, ορίστηκε το νέο ΤΑΑ μετά την παραίτηση Λουπασάκη να το τρέξουν οι Γιώργος Πασσιάς, Κώστας Λιάσκος και Τάσος Τοκαμάνης (αλλά πουθενά δεν αναφερόταν το όνομα του Θεόδωρου Μαυρίδη).

Στα ΔΣ της ΕΣΑΠ συνηθίζει η κάθε ομάδα να εκπροσωπείται από μέλος του ΤΑΑ της, ωστόσο παράγοντας άλλης ομάδας του πρωταθλήματος αποκάλυπτε στο ThrakiSportS ότι «εμείς από τη νέα τάξη πραγμάτων στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μόνο τον Μαυρίδη έχουμε γνωρίσει, τους άλλους μόνο κατ’ όνομα τους ξέρουμε καθώς δεν τους έχουμε δει ποτέ, σε κανένα ΔΣ και σε καμία τηλεδιάσκεψη».