Έφυγε από τη ζωή ο Εβρίτης Χρίστος Τερζούδης, επικεφαλής του ρεπορτάζ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην εφημερίδα Metrosport

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ο Χρίστος Τερζούδης, επί μια δεκαετία επικεφαλής του τμήματος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Metrosport.

Ο Τερζούδης αγαπούσε τον ΠΑΟΚ, τον στίβο αλλά και τις τέχνες, όλες τις μορφές και ιδίως τη ζωγραφική με την οποία ασχολούνταν στον ελεύθερο χρόνο του, καθότι απόφοιτος και της Σχολής Καλών Τεχνών.

Για αυτό και η εφημερίδα Metrosport αναγγέλλοντας την θλιβερή είδηση, ανέφερε ότι «θα ζωγραφίζει από σήμερα στον Παράδεισο». Η κηδεία του θα τελεστεί στο χωριό της Μικρής Δοξιπάρας, στον Έβρο.

Η θλιβερή δημοσίευση της Metrosport έχει ως εξης:

Έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών δίνοντας μεγάλη μάχη τα τελευταία χρόνια με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία.

xristos-terzoudis-2.jpg

Κοντά στα δέκα χρόνια τίμησε με την παρουσία, την προσφορά και τις γνώσεις του την εφημερίδα Metrosport, ως επικεφαλής του τμήματος των Ερασιτεχνικών. Πάντα με έναν καλό λόγο για όλους, πάντα με τεκμηριωμένες προτάσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πάντα σεβόταν τους συναδέλφους του στο τμήμα των Ερασιτεχνικών (Σάκη Μήτρακα, Μάκη Κιλιντάρη, Ιορδάνη Κεστελίδη, Νένα Αϊναλή, Ελισάβετ Ρόκα και όποια άλλα παιδιά πέρασαν από το τμήμα), πάντα σεβόταν και άκουγε τους άλλους. Αστείρευτο μεράκι για αυτό που έκανε, πολλά όνειρα για αυτά που ήθελε να κάνει, ήταν πάντα εκεί, στην πρώτη γραμμή, να δείξει στους νεότερους, να μάθει.

Είχε και άλλες αγάπες όμως ο Χρίστος. Είχε τον ΠΑΟΚ, τον στίβο (απίστευτα καλές γνώσεις) και την τέχνη, όλες τις μορφές της αλλά κυρίως τη ζωγραφική, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης.

ΜΑΧΗΤΗΣ της ζωής ήταν παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, πάλευε κάθε στιγμή, κάθε ώρα. Δεν το έβαζε κάτω, αλλά δυστυχώς λύγισε, δυστυχώς.

Καλό ταξίδι να έχεις Χρίστο Τερζούδη, ομόρφυνε και τον Παράδεισο με τις ζωγραφιές σου…

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.