ΟΣΕΚΑ: «Κλείνουμε έξω τον κορωνοϊό, κρατάμε ανοιχτή την επικοινωνία»

Με ανακοίνωση η ΟΣΕΚΑ, στο Πρωτάθλημα της οποίας αγωνίζεται ο Ηρόδικος Κομοτηνής για την Α2, τόνισε πως οι ομάδες και όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με το άθλημα θα μείνουν σε επικοινωνία καθώς το μπάσκετ με αμαξίδιο είναι τρόπος ζωής, αλλά από την άλλη οφείλει να είναι απόλυτα πειθαρχειμένη στα μέτρα πρόληψης.

είτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Από τη μια η επικοινωνία με τα σωματεία – μέλη μας, με τους αθλητές, με όλους όσους με τον έναν ή άλλο τρόπο έρχονται σε επαφή με το μπάσκετ με αμαξίδιο, δεν είναι απλά κομμάτι της καθημερινότητας, αλλά τρόπος ζωής μας. Από την άλλη οφείλουμε να πειθαρχήσουμε στα μέτρα πρόληψης, που επιβάλει η κυβέρνηση κι επιτάσσουν οι καιροί, προκειμένου -με αίσθημα ευθύνης προς τον συνάνθρωπο- να περιοριστεί η έκταση του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, από την αρχή της εβδομάδας, η ΟΣΕΚΑ έχει κλείσει τα γραφεία της, έχει όμως ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Εφαρμόζουμε στην πράξη την εξ αποστάσεως λειτουργία, οπότε όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, δεν έχει παρά να στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο oseka@oseka.gr. Αν υπάρχει ανάγκη για ακόμα πιο άμεση επικοινωνία, τα τηλέφωνα όλων, με πρώτο και καλύτερο του προέδρου, παραμένουν ανοιχτά. Όλοι μαζί, με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, θα νικήσουμε και σε αυτή τη μάχη. Ακόμα κι αν απαιτείται να αλλάξουμε λίγο τις καθημερινές μας συνήθειες.»