Α2 Ανδρών: Επέστρεψε Ξάνθη ο Δεληγεώργης, παραμένει Ελευθερούπολη ο Μανοϊλοβιτς

Η διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά και των προπονήσεων έφερε εξελίξεις στον ΓΣ Ελευθερούπολης. Όλοι του οι παίκτες εκτός του Σέρβου Νεμάνια Μανοϊλοβιτς, βρίσκονται με άδεια εκτός Ελευθερούπολης. 

Για τον εξαιρετικό Σέρβο παίκτη Νεμάνια Μανοϊλοβιτς και ενώ αρχικά είχανε βγει τα αεροπορικά εισιτήρια για το Βελιγράδι, στη συνέχεια δεν μπόρεσε να «πετάξει» αφού ματαιώθηκαν όλες οι πτήσεις με αποτέλεσμα να παραμένει «εγκλωβισμένος» στην Ελευθερούπολη.

Οι υπόλοιποι, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρωινή” της Καβάλας, δεν ήταν δύσκολο να μετακινηθούν στις πόλεις τους. Ετσι, οι Σταμπουλής, ο Γοργόνης και ο Μαραβέγιας διαμένουν στην Καβάλα ενώ ο Γκέλιος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Ξανθιωτης Απόλλων Δεληγεώργης είναι από την Ξάνθη και επέστρεψε εύκολα στην πατρίδα και την οικογένειά του, όπως και ο Στυλίδης από τη Δράμα αλλά και ο κόουτς Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο γυμναστής Αλέξανδρος Βασιλειάδης.

Ο ασίσταντ Κώστας Λογοθέτης είναι από την Καβάλα. Πιο μακρινοί σχετικά  είναι οι Μοτσενίγος, Τσούτσος, Μπένας, Καμπουρίδης, Καραγιώργος αλλά όλοι έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους, αφού αυτήν την περίοδο απαγορεύονται από την προηγούμενη εβδομάδα και οι προπονήσεις.

Στον ΓΣΕ που πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα, περιμένουν τις εξελίξεις και αναμένουν με αγωνία να δουν αν θα ακυρωθεί η σεζόν ή αν θα επικυρωθεί η βαθμολογία με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες και την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.