«Σοβαρός κίνδυνος και για τη νέα σεζόν για Ξάνθη και ΠΑΟΚ» σύμφωνα με άρθρο του Αντώνη Καρπετόπουλου

Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κινδυνεύουν σοβαρά να εκτίσουν την όποια ποινή τους επιβληθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στο νέο πρωτάθλημα και όχι στο τρέχον.

Αυτήν την εκτίμηση κάνει με άρθρο του στην στήλη του στην «Sporday» ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Αξίζει πάντως να διευκρινιστεί ότι ο Καρπετόπουλος αφενός τυγχάνει αδελφός του αποφοίτου της Νομικής Θράκης Δημήτρη Καρπετόπουλου που ανήκει στη νομική ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφετέρου και ο ίδιος έχει επαγγελματική σχέση με τα ΜΜΕ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς αρθρογραφεί στα «Νέα» αλλά και παρουσιάζει εκπομπή στο Mega.

Γράφει μεταξύ άλλων στο σημερινό «Karpet Show» ο Καρπετόπουλος:

Αν δεν υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κινδυνεύουν σοβαρά, αν δεν αλλάξει η ποινή που έχουν δεχτεί από τον αθλητικό δικαστή στην Εφέσεων, να χρειαστεί να την εκτίσουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ο κίνδυνος γίνεται ακόμα περισσότερο ορατός μετά την απόφαση της ΕΠΟ να κλείσει κάθε υπηρεσία της μέχρι το τέλος Μαρτίου. Φυσικά μέσα σε αυτό το διάστημα δεν θα λειτουργούν και οι πειθαρχικές επιτροπές.

Χθες έγινε μάλιστα γνωστό ότι οι προς εκδίκαση εγγεγραμμένες στο πινάκιο υποθέσεις στην επιτροπή εφέσεων στο διαιτητικό δικαστήριο κτλ. Θα προσδιοριστούν σε νέο δικάσιμο και μόνο όταν λήξουν τα απαγορευτικά μέτρα που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει πότε θα εκδικαστούν.

Η αδυναμία εκτίμησης του πότε θα υπάρχει μία τελική απόφαση για τις υποθέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης είναι πλέον δεδομένη αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορούν να λειτουργήσουν τα συγκεκριμένα όργανα κάποιοι μιλάνε για αποφάσεις που θα βγουν τον Μάιο αφού θα πρέπει να εξεταστούν και τα υπομνήματα.