Η ΑΕ Κομοτηνής στο καλοκαιρινό camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής 6-13 Αυγούστου

Συνεχίζεται η παράδοση μιας εικοσαετίας για την ΑΕ Κομοτηνής η οποία θα λάβει μέρος στο basketball camp της κατασκήνωσης Yuppi camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής 6-13 Αυγούστου.

Στο συγκεκριμένο camp συμμετέχουν σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα, φυσικά και απο την Θράκη αλλά και από Σερβία και Βουλγαρία.

Στην κατασκήνωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά τα οποία είναι γεννημένα από το 2002 εώς το 2014.

Φυσικά οι ΑΕΚ δεν ξεχνά τις δύσκολες στιγμές που παιρνάμε και διευκρινίζει πως πρώτος στόχος είναι η υγεία των αθλητών και όχι μόνο.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση της ΑΕ Κομοτηνής:

«Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 20 ετών, το τμήμα καλαθοσφαίρισης της Α.Ε. Κομοτηνής θα συμμετέχει και φέτος στο μεγάλο basketball camp της κατασκήνωσης Yuppi camp στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής την περίοδο από 6 έως 13 Αυγούστου. Στο συγκεκριμένο basketball camp συμμετέχουν σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα (Κομοτηνή – Ξάνθη – Ορεστιάδα – Καβάλα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Βόλο – Καρπενήσι – Λαμία κ.α.) και το εξωτερικό (Σερβία – Βουλγαρία).

Πρόκειται για μία ξεχωριστή εμπειρία 8 ημερών , όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ από πλειάδα έμπειρων προπονητών από όλη τη χώρα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινές προπονήσεις κατά ομάδες ή μικτές ομάδες, προπόνηση σε σταθμούς δεξιοτήτων, ενώ το απόγευμα τελούνται αγώνες, διαγωνισμός βολών, τριπόντων και ALL STAR GAME ανά ηλικία. Παράλληλα οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του 8ήμερου θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν καθημερινά σε 2-3 δραστηριότητες της κατασκήνωσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της. (αθλοπαιδιές , κολύμβηση, κανό, καγιάκ, ποδηλασία, εικαστικά, τραμπολίνο, flying fox, αναρρίχηση, νυχτερινή διαβίωση, τοξοβολία, στίβο κτλ)

Στην κατασκήνωση ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2014

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

1) ΔΩΡΕΑΝ μέσω των προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά στο www.oaed.gr . η πλατφόρμα αιτήσεων ανοίγει την Τετάρτη 18/03/2020 και κλείνει Τρίτη 31/03/2020 στις 12:00. Οι δικαιούχοι θα λάβουν έγκριση με έναν κλειδάριθμο συμμετοχής. Δικαίωμα υποβολής έχουν τα παιδία που είναι γεννημένα 2004 και νεότερα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ( Δηλώνετε για την Ε΄ κατασκηνωτική περίοδο και προαιρετικά την κατασκήνωση. Yuppi camp, Κρυοπηγή Χαλκιδικής)

2) ΔΩΡΕΑΝ μέσω του ασφαλιστικού σας φορέα, εφόσον αυτός είναι συμβεβλημένος με τις παιδικές κατασκηνώσεις 2020. Τα συμβεβλημένα ταμεία θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα της κατασκήνωσης www.yuppi.gr ΠΡΟΣΟΧΗ!!!( οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στον ασφαλιστικό σας φορέα δηλώνοντας συμμετοχή για την Γ κατασκηνωτική περίοδο. Οι ημερομηνίες διαφέρουν από ταμείο σε ταμείο. Ρωτήστε το ταμείο σας για ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων)

3) ΔΩΡΕΑΝ για τους ασφαλισμένους του πρώην Ο.Α.Ε.Ε

4) Συμμετοχή με μετρητά 200,00 ΕΥΡΩ. Προκαταβολή 100,00 ΕΥΡΩ στον προπονητή του τμήματος έως 20/05/2019 και 100,00 ΕΥΡΩ τη ήμερα αναχώρησης. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! (η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται)

Οι γεννηθέντες 2002 και 2003 δύνανται να συμμετέχουν ΜΟΝΟ με μετρητά λόγω ηλικίας.
Σε κάθε περίπτωση καλύπτονται: 1) μεταφορικά των αθλητών από Κομοτηνή στην Χαλκιδική με επιστροφή, 2) Διαμονή, 3) Διατροφή, 4) Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 5) Ασφάλεια κατασκηνωτή

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, ότι επιτρέπουν τα παιδία τους να συμμετέχουν με τον αθλητικό σύλλογο στην κατασκήνωση συμπληρώνοντας πληροφορίες για την ατομική υγεία του παιδιού!

Την αποστολή θα συνοδέψουν 2 προπονητές του συλλόγου μας που θα βρίσκονται με τα παιδία 24ώρες το 24ώρο. (Μανώλης Δαφτσής, Νίκος Παπαδόπουλος)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.yuppi.gr ή ρωτήστε τους προπονητές των τμημάτων.
Τηλ. Επικοινωνίας : 6974110621 -> Μανώλης Δαφτσής
6946241213 -> Νίκος Παπαδόπουλος

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δαφτσής Μανώλης

YΓ: Γνωρίζουμε πως διανύουμε ίσως την πιο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο του αιώνα σε όλα τα επίπεδα μα πάνω από όλα ως προς το θέμα της υγείας μας αλλά με δεδομένο πως οι εξελίξεις τρέχουν και μαζί τους οι προθεσμίες, φροντίζουμε ώστε τα παιδιά σας να απολαύσουν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι και να αποφορτιστούν από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε.»