ΕΠΣ Ξάνθης: «Δύσκολο ως ακατόρθωτο να ολοκληρωθεί η σεζόν» για τον Μπάμπη Κυρλίδη

Ο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Μπάμπης Κυρλίδης ανήρτησε ένα κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σχέση με τη συνέχιση της σεζόν.

Οπως εξηγεί, όσο και αν προσπαθεί να στριμώξει το εναπομείναν προγραμμα, του φαίνεται «δύσκολο, ακατόρθωτο, πιεσμένο» να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως τονίζει, αυτήν την περίοδο προέχει η υγεία και η οικογένεια του καθενός. Το κείμενό του έχει ως εξής:

Προσπάθησα να βγάλω ένα πλάνο προγράμματος για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε ώστε να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος 2019-2020.

Προσπάθησα να στριμώξω όσο είναι δυνατό το πρόγραμμα να βάλω Σάββατα, Κυριακές, Τετάρτες κτλ. αλλά μου φάνηκε δύσκολο, ακατόρθωτο, πιεσμένο.

Καθώς σκεφτόμουν θεώρησα ως καλύτερη λύση να γράψω ένα μήνυμα για όλους εσάς που σε κάθε αγώνα είμαστε δίπλα. Προτεραιότητα μας για τώρα αλλά και τους επόμενες εβδομάδες αδιαμφισβήτητα είναι η οικογένεια σας και να υποστηρίζετε τον συνάνθρωπο σας ώστε όλοι μας ενωμένοι να βγούμε νικητές από αυτή την μάχη, μια μάχη αρκετά δύσκολη.

Σε αυτή τη μάχη έχουμε δίπλα μας άγνωστους ανθρώπους σε διάφορα πόστα που μας βοηθάνε 24 ώρες. Το σύστημα υγείας με το κατάλληλο προσωπικό είναι δίπλα μας, οι ένστολες δυνάμεις όλων των κατηγοριών είναι δίπλα μας, οι υπάλληλοι σε διάφορες νευραλγικές επιχειρήσεις είναι δίπλα μας. Δεν τους ξέρουμε με τα ονόματα τους αλλά είναι δίπλα μας αγνοώντας τους κινδύνους.

Έχουμε δώσει μάχες κατά το παρελθόν και σε όλες βγήκαμε νικητές. Αυτό θα κάνουμε και τώρα όλοι μας ενωμένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που προκαλεί ψυχολογική, σωματική, οικονομική και όχι μόνο φθορά. Παρακαλώ τηρήστε όλες τα απαραίτητα μέτρα και προφυλάξεις ώστε να μην εξαπλωθεί περαιτέρω. Είναι ευθύνη όλων μας.

Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα έχουμε το χρόνο να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για το ποδόσφαιρο, να πούμε τις διαφωνίες αλλά και το τι χρειάζεται για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Καλή δύναμη σε όλους μας !!!

Υ.Γ. Οι επόμενοι καφέδες στο γραφείο όποτε με το καλό γίνουν είναι κερασμένοι από μένα.