ΕΠΣ Θράκης: «Αναλογικά θα ζήσουμε ό,τι και στην Ιταλία» προέβλεψε ο γιατρός-πρόεδρος της Δόξας Σώστη (+video)

Την εκτίμηση ότι όλες οι χώρες θα ζήσουν αναλογικά όσα βιώνει η Ιταλία, αλλά με μερικές μέρες καθυστέρηση ανάλογα με τα μέτρα που λαμβάνουν, έκανε ο γιατρός-πρόεδρος της Δόξας Σώστη.

Ο Στράτος Μυλωνάς ανέλαβε να εξηγήσει στους υπόλοιπους παράγοντες των ομάδων της ΕΠΣ Θράκης από ιατρικής πλευράς και με απλά λόγια στα όσα συμβαίνουν και όσα θα ακολουθήσουν.

«Ολα αυτα τα μετρα έχουν παρθει για να περιοριστει η εξαπλωση. Ακολουθουμε την Ιταλία που πιάστηκε στον ύπνο. Εχουμε πιο σκληρά μέτρα απο την Ιταλία χρονικά. Ολες οι χωρες θα έχουν το ίδιο πρόβλημα και θα φτάσουν στα ίδια επίπεδα με την Ιταλία αναλογικά με τον πληθυσμό τους. Απλά, θα καθυστερήσουν ανάλογα με τα μέτρα που έχουν παρθεί και το σύστημα υγείας που έχει κάθε χώρα», σχολίασε ο γιατρός.

«Επειδή το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής και έχουμε και τον ιδρώτα, έχουμε ένα θέμα», σχολίασε ο Στράτος Μυλωνάς επικροτώντας τις αποφάσεις για διακοπή στα πρωταθλήματα, ενώ όταν ρωτήθηκε πότε θα επιστρέψει η κανονικότητα, απάντησε «κανείς δεν ξέρει».

Αξίζει να τονιστεί ότι όσα ανέφερε ο γιατρός, τα ανέφερε στην συνάντηση των παραγόντων της Α’ ΕΠΣ Θράκης την περασμένη Πέμπτη. Πέρασαν μέρες από τότε και τα εφιαλτικά σενάρια που ανέφερε δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο Χασάν Χουσεϊν του Περισκοπίου με τις διευκρινίσεις του γιατρού – προέδρου της Δόξας Σώστη…