ΕΠΣ Έβρου: Στην διάθεση του Ορέστη Ορεστιάδας το αρχείο του Θεόδωρου Πατούνα

Το ιστορικό αρχείο του Θεόδωρου Πατούνα για τον Ορέστη Ορεστιάδας τέθηκε στην διάθεση του συλλόγου από τον γιο του Νίκο.

Ο αείμνηστος Θεόδωρος Πατούνας ήταν φίλος του Ορέστη και έδινε την δεκαετία του 1980 ανταποκρίσεις για την ομάδα στην εφημερίδα «Μακεδονία», κρατώντας τα σχετικά αποκόμματα.

Ο ΜΓΣ Ορέστης προσκαλεί και άλλους φιλάθλους που τυχόν έχουν αρχείο και φωτογραφίες από το παρελθόν να το θέσουν στην διάθεση του συλλόγου.

Η ανακοινωση έχει ως εξής:

Ο Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ευχαριστεί θερμά τον κ. Νικόλαο Πατούνα για τη διάθεση του αρχείου του πατέρα του Θεόδωρου, το οποίο έχει σχέση με την ιστορία της Ομάδας μας, καθότι ο αείμνηστος Θεόδωρος Πατούνας υπήρξε πέρα από ένα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας μας, ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας και ανταποκριτής της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» κατά τη δεκαετία του 1980, έχοντας προνοήσει να διασώσει τις ανταποκρίσεις αυτές, οι οποίες αναφέρονται σε περιγραφές αγώνων καθώς και σε σχετικά ρεπορτάζ.
Αφού τον ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά να παρακαλέσουμε και σε άλλους φιλάθλους της πόλης μας, οι οποίοι διαθέτουν κάτι ανάλογο (έντυπο και φωτογραφικό υλικό) και δεν μας το έχουν διαθέσει, να μη διστάσουν να το κάνουν.
Μ΄αυτό τον τρόπο εμπλουτίζουμε το αρχείο και διασώζουμε στοιχεία απαραίτητα για την ανάδειξη της ιστορίας του Συλλόγου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο