17-25 Αυγούστου το καλοκαιρινό καμπ της Ασπίδας με την ελπίδα πως μέχρι τότε όλα θα είναι καλά

Δημοσίευση της Ασπίας Ξάνθης σχετικά με το καλοκαιρινό καμπ ηλικίας 6-16 ετών που θα διεξαχθεί στις 17 με 25 Αυγούστου στην κατασκήνωση happy days. Φυσικά η Ασπίδα δεν ξεχνάει να αναφέρει τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα και το πως πολλά θα εξαρτηθούν για την διεξαγωγή του καμπ από το πως θα κυλίσουν τα πράγματα, πάντα με θετική σκέψη και κύριο στόχο την προστασία της υγείας όλων.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση:

«Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος και πρωταρχικός σκοπός αυτή την στιγμή είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων μας. Μέσα σε αυτή την συγκυρία από σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου ως 31 Μαρτίου ανοίγει το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις κατασκηνώσεις. Ευτυχώς κάποια στιγμή, ελπίζουμε σύντομα, ο ιός θα υποχωρήσει και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.
Συμβουλή και προτροπή μας είναι να κάνετε όλοι οι γονείς που δικαιούστε αίτηση, ώστε να προλάβετε τις ημερομηνίες και να αποφασίσετε αργότερα, αξιολογώντας τα δεδομένα, αν θα στείλετε τα παιδιά σας κατασκήνωση. Σίγουρα η κατάσταση έχει δημιουργήσει σε όλους μας ανησυχία και αρνητική ψυχολογία αλλά πρέπει να επικρατήσει η αισιοδοξία και η ελπίδα, ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής. Ειδικά, μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα, η κατασκήνωση θα αποτελέσει το καλοκαίρι ιδανικό και απαραίτητο προορισμό για όλα τα παιδιά.
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας αυτή την κατάσταση.
Το καλοκαιρινό Καμπ θα διεξαχθεί 17-25 Αυγούστου στην κατασκήνωση happy days και θα συμμετέχουν αθλητές από 6-16 ετών. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αρχηγό της κατασκήνωσης Ιωαννίδη Κώστα (6977780941).»