Νέος Στοιχηματάκιας 2020, τι πρέπει να ξέρεις για να αρχίσεις τώρα που «μένουμε σπίτι»

Το online στοίχημα έχει κλείσει πλέον δύο δεκαετίες στη χώρα μας. Πολλοί είναι οι παίκτες που έχουν μυηθεί στον συναρπαστικό του κόσμο. Υπάρχουν κι άλλοι φυσικά που μπαίνουμε μέρα με την ημέρα και γι’ αυτούς κυρίως πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να γνωρίζουν κάποια θεμελιώδη πράγματα πριν αρχίσουν να παίζουν.

Θα έχετε αναρωτηθεί ενδεχομένως τι πρέπει να ξέρεις για να αρχίσει να στοιχηματίζεις online.

Όρια στο χρόνο και στα χρήματα
Απαραβίαστα και τα δύο. Η διάρκεια τρώει τον παίκτη, νόμος στον τζόγο αυτό, σε οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει. Πρέπει να ορίσετε πόσο θα παίξετε και φυσικά τι ποσό.
Από εκεί και πέρα αυτός ο βασικός κανόνας συνεπάγεται και άλλα πολλά. Ποτέ μην κυνηγάτε τα χαμένα. Το άμεσο ρεφάρισμα φέρνει την καταστροφή με μαθηματική ακρίβεια. Κρατήστε επίσης το συναίσθημα μακριά. Δεν παίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα για να κερδίσει, αν δεν πιστεύουμε ότι αντικειμενικά μπορεί να κερδίσει. Αν δεν μπορούμε να έχουμε μία ουδέτερη ματιά, τότε δεν ασχολούμαστε με τα παιχνίδια της. Γενικά στο στοίχημα καλό είναι να μην συμμετέχει ούτε το συναίσθημα, ούτε η παρόρμηση. Στον αντίποδα πρέπει να κυριαρχούν η εγκράτεια και ψυχραιμία, καθώς και η ορθή κρίση μέσα από τη γνώση. Η τελευταία μπορεί να έρθει μέσα από αρκετή μελέτη, ή μέσα από την επιλογή να ακολουθήσετε tipsters και ιστοσελίδες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Η επιλογή της στοιχηματικής
Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να επιλέξετε στη στοιχηματική, όπως είναι ο Stoiximan στην οποία θα εμπιστευτείτε το παιχνίδι σας. Είναι σημαντικό αυτό. Παίζουν πολλά ρόλο. Πάνω και πρώτα απ’ όλα η νομιμότητα. Παίζουμε στοίχημα μόνο σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, πουθενά άλλου.
Συνεχίζουμε την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα. Επιλέγουμε δυνατά brand names με καλές κριτικές και λειτουργία κάτω από αυστηρές ρυθμιστικές αρχές.
Μην τα υποτιμάτε αυτά, είναι τα βασικότερα. Από εκεί και μετά μπαίνουμε στις αποδόσεις και τις αγορές. Ψάχνουμε με τον μπουκ με τη μικρότερη γκανιότα, άρα και τις μεγαλύτερες αποδόσεις. Κοιτάζουμε επίσης για τους τρόπους των συναλλαγών, τις έξτρα υπηρεσίες, το πόσο γρήγορα πληρώνει, καθώς και τι προσφέρει σε live betting και σε αγορές πέραν του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε ως παίκτης και να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες παροχές.