Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Θράκη επιβεβαιώθηκαν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ο κορονοϊός έφτασε και στον Έβρο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε Εβρίτης που νοσηλεύεται στην Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ήταν θετικό.

Όπως είναι φυσικό, αμέσως σήμανε συναγερμός τόσο στον ΕΟΔΥ όσο και στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Τα στοιχεία του και ο τόπος διαμονής του στον Έβρο δεν διαρρέουν, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να εντοπιστούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, προκειμένου να τεθούν σε καραντίνα αμέσως και να γίνεται παρακολούθηση της υγείας τους.

Πηγή: https://www.evros-news.gr

Δυο κρούσματα Κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη. Τα αποτελέσματα είναι θετικά για τους 2 νοσούντες. Πρόκειται για έναν άνδρα μέσης ηλικίας και έναν φοιτητή νεαρής ηλικίας που είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο ΠΓΝΑ και διερευνώνται ήδη οι επαφές του. Για τον φοιτητή δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δείγμα από κοντινή περιοχή και όχι από την Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: https://evrosonline.gr/