Αισιόδοξος ο Μπαλτάκος: «Σήμερα ήταν Ολυμπιακός εναντίον Ξάνθης αλλά η Ξάνθη έπεισε τους δικαστές»

Αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Τόνισε ότι η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και φάνηκε οι δικαστές να πείθονται.

Για την εκδίκαση ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε: «Ουσιαστικά σήμερα ήταν Ολυμπιακός εναντίον Ξάνθης. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Παρακολουθούσαμε τη διαδικασία. Ο Ολυμπιακός ζήτησε να βγούμε εντελώς από τη διαδικασία αλλά δεν το δεχθήκαμε. Μάλιστα, στο τέλος ενώ υποσχέθηκαν να μην αναφερθούν στον ΠΑΟΚ το έκαναν. Τους απαγόρευσε ο πρόεδρος να μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ. 

Ο Ολυμπιακός λέει ότι η απόφαση είναι δεσμευτική. Η Ξάνθη ανέφερε ότι το Διοικητικό Εφετείο απεφάνθη ότι δεν υπάρχει δεσμευτικότητα. Είναι πολλά τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν. Είμαι αισιόδοξος. Πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτησίας. Η Ξάνθη επικαλέστηκε την απόφαση του Εφετείου και το Δικαστήριο φάνηκε να πείθεται».

Για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Δεν συμμετείχε. Έστειλε μια επιστολή. Είπε ότι δεν έχει γίνει σωστά όλη η διαδικασία. Ο Αθλητικός Εισαγγελέας έπρεπε να κάνει δίωξη και να εξεταστεί η υπόθεση με το δίκαιο της UEFA. Όπως το θέτει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία. Προσδοκούμε σε μια πλήρη δικαίωση για να μην μείνει και το στίγμα».