Το μήνυμα του πρώην προέδρου του Πανθρακικού Σταδίου Μ. Πολυτσάκη για την ακύρωση της λαμπαδηδρομίας

Το δικό του μήνυμα για την ακύρωση της λαμπαδηδρομίας έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός γυμναστής Μιχάλης Πολυτσάκης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος του Πανθρακικού Εθνικού Σταδίου Κομοτηνής.

Ο Πολυτσάκης είχε κληρωθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να μεταφέρει ως λαμπαδηδρόμος την φλόγα στην Αλεξανδρούπολη. Ο ίδιος παρέλαβε τα ρούχα το πρωί της περασμένης Παρασκευής και με χαρά είχε κοινοποιήσει το γεγονός στο facebook. Τελικά η λαμπαδηδρομία ακυρώθηκε και με νέα ανάρτηση το μεσημέρι της Δευτέρας επικρότησε την απόφαση της ΕΟΕ, έστειλε το μήνυμα «μένουμε σπίτι» και υποστήριξε πως «όλοι μαζί μπορουμε και θα τα καταφέρουμε».

Την Παρασκευή το πρωί είχε γράψει ο Πολυτσάκης: «Πριν 1 μήνα δέχτηκα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Μεγάλη Τιμή να με επιλέξει ως έναν από τους Λαμπαδηδρόμους στην διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αλεξ/πολη. Σήμερα παρέλαβα και την Στολή. Έτοιμος λοιπόν καθώς η ζωή συνεχίζει, αλλά με Προσωπική Υπευθυνότητα και Σύνεση Όλων Μας, καθώς οι μέρες μας είναι πράγματι δύσκολες. Ότι και να συμβεί, Ε.Ο.Ε. σε Ευχαριστώ για την Υψηλή Τιμή που μου έκανες».

Η τελευταία ανάρτηση του Πολυτσάκη, το μεσημέρι πλέον της Δευτέρας: «Σήμερα και ώρα 17.17΄μ.μ. στην Αλεξ/πολη θα μετέφερα την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ως ένας από τους/τις ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΥΣ του ΤΟΚΥΟ 2020. Η Λαμπαδηδρομία ακυρώθηκε Ορθώς από την Ε.Ο.Ε. για την Ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας. Μας μένει πάντα η Μεγάλη ΤΙΜΗ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ και η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να Υποστηρίξουμε τους Αγώνες της Χώρας μας. Με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ τηρούμε τις Οδηγίες, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!!».