Σχόλιο Γραμμένου για την τηλεδιάσκεψη στην υπόθεση της Ξάνθης την Τρίτη

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος φιλοξενείται από τον Κυριάκο Θωμαΐδη στην εκπομπή «Δίκη» το βράδυ της Δευτερας και ένα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν είχε να κάνει με τον πρωτότυπο τρόπο συνέχισης της έφεσης της Ξάνθης.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, η συζήτηση που διεκόπη την Πέμπτη θα συνεχιστεί την Τρίτη το μεσημέρι με… τηλεδιάσκεψη εξαιτίας του φόβου του κορονοϊού. Για το θέμα ρωτήθηκε ο Γραμμένος και απάντησε: «Ήταν αίτημα του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων και νομίζω σωστό. Πρωτόγνωρο για μένα και επιβεβλημένο».

Σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊου ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: «Επιβάλλεται να σταθούμε ψύχραιμοι και απέναντι στο πρόβλημα. Είμαι ένας μέσος άνθρωπος που ενώνει τη φωνή του με τους υπόλοιπους. Χρειάζεται υπακοή σε αυτά που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί. Η προσπάθεια του καθενός είναι αυτό που θα δώσει τη δυνατότητα να αποφύγουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν έχει να κάνει με το τι θέλω εγώ, το ζήτημα είναι να μην συμπαρασύρει και άλλους που δεν φταίνε. Σε αυτή την λαίλαπα που επιχειρεί να κυριαρχήσει στον πλανήτη, χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί».