Μέσω… van και ζωντανών τηλεσυνδέσεων η συνέχεια της συζήτησης της έφεσης Ξάνθης και ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ!

Την Τρίτη στις 13.00 συνεδριάσει εκ νέου η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να συζητήσει την έφεση της Ξάνθης κατά της ποινής αφαίρεσης πέντε βαθμών για τη μετοχική της σύνθεση και την α ανάκληση του πιστοποιητικού της, η οποία ωστόσο έχει ανασταλεί από το Διοικητικό Εφετείο.

Συμφωνα με διαρροές των τελευταίων ωρών, η συζήτηση αυτή θα γίνει στα πρότυπα των συνδέσεων με τα γήπεδα στις εκπομπές και όχι με παρουσία των δικηγόρων και των νομικών επιτελείων στην Ομοσπονδία, λόγω της έξαρσης του κορονοϊου.

Ετσι λοιπόν, υπάρχει η πληροφορία ότι χωρίς την παρουσία δικηγόρων στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά από τα… σπίτια τους, θα συνεδριάσει την Τρίτη 17/3 στις 13.00 η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ομοσπονδίας, για να εκδικάσει την έφεση της Ξάνθης κατά της ποινής του -5, για τη μετοχική της σύνθεση, έπειτα από εισήγηση της ΕΕΑ και απόφαση του αθλητικού δικαστή της Σούπερ Λιγκ Χριστόφορου Μάρκου.

Στην ΕΠΟ δεν θέλουν να επαναληφθεί το φαινόμενο της Πέμπτης 12/3 όπου στην εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την πολυιδιοκτησία, στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής όπου συνεδρίασε η Επιτροπή, υπήρχαν 20 δικηγόροι, 3 δικαστές, η γραμματέας, ένας υπάλληλος της ΕΠΟ για τα πρακτικά και περίπου 10 δημοσιογράφοι, συνολικά δηλαδή, περισσότερα 30 άτομα σε μία κλειστή αίθουσα για 6.5 ώρες!

Αποφασίστηκε λοιπόν, η νέα συνεδρίαση της Εφέσεων (που θα είναι συνέχεια της συζήτησης που διεκόπει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης) να γίνει με… τηλεδιάσκεψη. Και αυτό, προς αποφυγή του κινδύνου του κορονοϊού. Η πληροφορία που υπάρχει είναι ότι η τηλεδιάσκεψη θα γίνει στα πρότυπα των ζωντανών μεταδόσεων με τα γήπεδα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.