Γ’ Εθνική: Το τρίποντο σόου του Ντίνου Νικολόπουλου με τον Λεύκιππο Ξάνθης (+video)

Hρθε στον Λεύκιππο γι’ αυτόν τον λόγο… Για να δίνει πολύτιμες λύσεις, αναλαμβάνοντας ηγετικά καθήκοντα, σε σημαντικά-κρίσιμα σημεία των αγώνων, όπως ακριβώς έκανε κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Ντίνος Νικολόπουλος, του οποίου η “μετακίνηση” στον Λεύκιππο “τάραξε” τα νερά της Γ’ Εθνικής δεδομένου πως πρόκειται για έναν καλαθοσφαιριστή που έχει θητεία -και- στη Basket League, φανέρωσε την εμπειρία του στο παιχνίδι της προηγούμενης 18ης αγωνιστικής και ήταν αποτελεσματικός, όταν χρειάστηκε, από τα 6.75, σκοράροντας συνολικά 24 πόντους στο ματς, εκ των οποίων οι 18 πόντοι “ήρθαν” με έξι εύστοχα τρίποντα.

Όταν το σκορ ήταν 40-42 υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Νικολόπουλος έδωσε την απαραίτητη ώθηση στον Λεύκιππο -ο οποίος έχει ποντάρει πολλά στον 31χρονο καλαθοσφαιριστή- και πέτυχε τους 12 από τους επόμενους 16 πόντους της ομάδας του Χρήστου Βαχαρίδη μέχρι να διαμορφωθεί το 56-42.

Επιπλέον, στα 12 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού, ο Νικολόπουλος ήταν αυτός που “τελείωσε” την υπόθεση νίκη για λογαριασμό του Λεύκιππου, “γράφοντας” το τελικό 70-64 με καθοριστικό τρίποντο.

Με λίγα λόγια, ο Ντίνος απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έπαιξε κομβικό ρόλο στο θετικό αποτέλεσμα και αυτός που θέλουμε να βλέπουμε! Για αυτό και η ίδια η ομάδα του Λεύκιππου ετοίμασε ένα αφιέρωμα και ανέβασε ένα video με το πώς “χτυπούσε” από τα 6.75…