ΕΠΣ Θράκης: Μπαχαρίδης και Χαριτόπουλος για τον μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου και τη μάχη του τίτλου

Η συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και η διεξαγωγή του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης έχουν πλέον τεθεί εν αμφιβόλω εξαιτίας του κορονοϊού.

Ωστόσο μετά το πέρας της αναμέτρησης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Ελπίδα Σαπών την περασμένη Τετάρτη μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων με τον Νίκο Μπαχαρίδη να μένει ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα προκρίθηκε και τον Βασίλη Χαριτόπουλο να στέλνει μήνυμα αντεπίθεσης για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Εμφανώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο Νίκος Μπαχαρίδης. «Το παιχνίδι το θέλαμε για ψυχολογικούς λόγους μετά την ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ» ομολόγησε ο τεχνικός των «Πρασίνων» της Κομοτηνής τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν προσεκτική στο ανασταλτικό κομμάτι.  

«Πήγαμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας και γενικά νομίζω πως δεν κινδυνέψαμε» επισήμανε ο Μπαχαρίδης και στάθηκε στις λίγες ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, χωρίς όμως να πιάσει την επιθυμητή για τον ίδιο απόδοση. «Για μένα στόχος είναι και το κύπελλο αλλά κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα» αποκάλυψε, κάνοντας μία ανάλυση της ομάδας που θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και στην επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όποτε αυτό ξαναξεκινήσει: «Είναι μία ομάδα που έχει μόλις μία ήττα με καλό υλικό και κυκλοφορία».

Ο τεχνικός της Ελπίδας Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος παρουσιάστηκε στενοχωρημένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης αλλά παράλληλα φάνηκε ρεαλιστής ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο πρωτάθλημα. «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, είχαμε υπεροχή για 20-25 λεπτά και κάναμε φάσεις που δεν τις τελειώσαμε καλά» τόνισε σχετικά με την αναμέτρηση επισημαίνοντας πως η ομάδα του γνωρίζοντας πως πρέπει να σημειώσει κάποιο τέρμα ανοίχτηκε και έδωσε χώρους στους γηπεδούχους.

Σχετικά με την συνέχεια, ο Βασίλης Χαριτόπουλος αποκάλυψε πως δεν ήθελε ρεπό και αυτήν την διακοπή γιατί η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά παράλληλα επισήμανε πως είναι  μία καλή ευκαιρία ανασύνταξης «για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα και να παίξουμε μέσα στην έδρα του πρωτοπόρου για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι μας στο Ν. Σιδηροχώρι».

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον πρωταθλητή, ο προπονητής της Ελπίδα Σαπών δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του τονίζοντας πως είναι δύσκολο να βρει τα στοιχεία που θα τον κρίνουν αλλά προσθέτοντας ότι άποψη του είναι πως «όποια ομάδα έχει τις φυσικές και ψυχικές αντοχές ώστε να φτάσει μέχρι τέλους μαζί με τον παράγοντα τύχη θα έχει τον πρώτο λόγο» αλλά παράλληλα τονίζοντας πως  έχει πολύ δρόμο και θα κριθεί ο τίτλος στο τέλος.