Από αντίπαλος γκολκίπερ Ξάνθης και Πανθρακικού γίνεται πρωταγωνιστής σε… πορνό του Σειρηνάκη!

Αρκετοί είναι άνθρωποι που διαθέτουν πολύπλευρα ταλέντα και έτσι μπορούν να ασκούν διάφορα επαγγέλματα, ακόμη κι αν αυτά μεταξύ τους δεν έχουν την παραμικρή σχέση. Αυτό ακριβώς απέδειξε και ο Νίκος Μυλωνόπουλος ο οποίος από το ποδόσφαιρο στράφηκε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και μάλιστα της Sirina!

Μάλιστα ο πρώην ποδοσφαιριστής ΑΕΚ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία ερωτικού περιεχομένου του γνωστού παραγωγού Δημήτρη Σειρηνάκη. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Σειρηνάκης θα έχει κεντρικό ρόλο στην ταινία «Ο Μάγος της Καλαμάτας»!

Ο Μυλωνόπουλος, το 2011 και σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στην «Ένωση» από την Νίκη Προαστείου. Εμεινε εκεί δύο χρόνια και μάλιστα την σεζόν 2012-2013 που ήταν και η τελευταία που είχαν παρουσία τα αναπτυξιακά της ΑΕΚ στην Super League, καθώς ακολούθησε ο υποβιβασμός, αποτελούσε τον βασικό τερματοφύλακα της Κ20 της ΑΕΚ.

Μάλιστα, ως βασικός είχε αγωνιστεί απέναντι στις Κ20 της Ξάνθης και του Πανθρακικού και στα τέσσερα παιχνίδια που είχε δώσει εκείνη την σεζόν η Κ20 της ΑΕΚ με τις ομάδες της Θράκης. Το ThrakiSportS ανέτρεξε στα αρχεία του και αναζήτησε ποιοι παίκτες βρέθηκαν απέναντι στον νέο πρωταγωνιστή του Δημήτρη Σειρηνάκη στην κινηματογραφική βιομηχανία του πορνό.

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2012 και στο πλαίσιο της 14ηε αγωνιστικής η Κ20 του Πανθρακικού είχε φιλοξενήσει στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου την αντίστοιχη της ΑΕΚ με τον Μυλωνόπουλο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια, να δέχεται μόλις ένα τέρμα από τον Μουστάκα και να βοηθά την ομάδα του να φύγει νικήτρια από την Κομοτηνή με 1-3. Για την ομάδα του Πανθρακικού είχαν αγωνιστεί απέναντι στον νέο πρωταγωνιστή του Σειρηνάκη σε εκείνο το ματς οι Αθανασιάδης, Ζδράβος-Ριζος, Γαλάνης, Ζουλης, Πολτσης, Χαλαζιας, Μουστάκας, Καθάριος, Σαμπανίδης, Αντωνιάδης, Μαμουτ και ως αλλαγές οι Σαρηγιαννίδης, Φωτιάδης και Γεωργιάδης.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής, δεύτερης για τον δεύτερο γύρο, η Κ20 της ΑΕΚ αντιμετωπισε την αντίστοιχη της Ξάνθης στο Καπανδρίτι. Ο Μυλωνόπουλος ήταν βασικός και κράτησε ανέπαφη την εστία του, με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα. Για την Ξάνθη είχαν αγωνιστεί σε εκείνο το παιχνίδι οι Δεμένικος, Λάσπατζης, Τορομανίδης, Τσμούρης, Πατσατζόγλου, Χελιδώνης, Γούλας, Ελληνίδης, Παπαδημητρίου, Κάλφας, Πασχαλάκης και ως αλλαγές οι Μπαρέττας, Ψύρρας και Κριεζής.

Το Σάββατο 13 Απριλίου του 2013 στο πλαίσιο της 29ης προτελευταίας αγωνιστικής στο Καπανδρίτι η Κ20 της ΑΕΚ φιλοξένησε την αντίστοιχη του Πανθρακικού. Με βασικό τον Μυλωνόπουλο οι γηπεδούχοι επικράτησε με 3-1 (σε αντίθεση με το αντίστοιχο ματς των ανδρών που διεκόπη μετά το αυτογκολ του Μπουγαΐδη και σήμανε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ). Το γκολ για τους Νέους του Πανθρακικου είχε πετύχει ο Μπονγκ ενώ απέναντι στον νέο πρωταγωνιστή του Σειρηνάκη είχαν αγωνιστεί ακόμα οι Αθανασιάδης, Ζδράβος-Ριζος, Γαλάνης, Ζούλης, Πόλτσης, Νικολαϊδης, Μουστάκας, Βασιλακάκης, Φωτιάδης, Παπασταύρου ενώ ως αλλαγές είχαν αγωνιστεί οι Καγιαογλου, Τσανακτσογλου και Σαρηγιαννίδης.

Στις 27 Απριλίου του 2013 στο πλαίσιο της αναβληθείσας 2η αγωνιστικής που έγινε προς το τέλος της σεζόν, η K20 της Skoda Ξάνθη είχε κερδίσει στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων με 6-1 την αντίστοιχη της ΑΕΚ με τον Μυλωνόπουλο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης και να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του έξι φορές. Δυο γκολ είχε σημειώσει ο Μπαρέττας και από ένα οι Παπαδημητρίου, Γούλας, Βαλαβανόπουλος ενώ το άλλο ήταν αυτογκόλ. Με την ομάδα της Ξάνθης είχαν αγωνιστεί οι Ζλατίνης, Λάσπατζης, Κολλαρας, Παπαδιώτης, Παρασκευάς, Καρυπιάδης, Γούλας, Λ. Ορφανίδης, Παπαδημητρίου, Μπαρέττας, Τορομανίδης ενώ αλλαγές πέρασαν και οι Βαλαβανόπουλος, Ψυρρας και Στεπανιάν.

Ο 25χρονος πλέον πρώην τερματοφύλακας στις ακαδημίες της Ξάνθης, δεν μπόρεσε να κερδίσει θέση στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, ήρθε και ο υποβιβασμός εκείνη την χρονιά στη Γ’ Εθνική που σήμανε και την κατάργηση της συμμετοχής της ΑΕΚ σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League και μοιραία το μελλοντικό αστέρι της ΑΕΚ αναγκάστηκε να πάρει μεταγραφή και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ηρακλή Πατρών.

Αυτό ωστόσο διόλου τον εμπόδισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών και πλέον όλοι οι προαναφερόμενοι παίκτες της Ξανθης και του Πανθρακικού και ιδίως όσοι σκόραραν θα έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται ότι… «κάρφωσαν» αυτόν που εφεξής θα… «καρφώνει» σε άλλους αγωνιστικούς χώρους.