Δεν σταμάτησε η κρίση στα σύνορα τις προπονήσεις στις Καστανιές και τις σταματά ο… κορονοϊός (+photos)

Η ομάδα του Άρδα Καστανέων συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις της όλο το προηγούμενο διάστημα παρά το γεγονός ότι είχαν αναβληθεί οι αναμετρήσεις του τελευταίου δεκαημέρου στην ΕΠΣ Έβρου.

Κυρίως όμως, παρά το γεγονός οτι λίγα μέτρα πιο μακριά είχαμε το επίκεντρο της τελευταίας ελληνοτουρκικής κρίσης, με την μαζική προσπάθεια προσφύγων και μεταναστών να εισέλθουν με παράνομο τρόπο στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν, οι αγώνες σε όλον τον Έβρο είχαν αναβληθεί λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατούσε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, δηλαδή στο χωριό τους με τους απέναντι λαθρομετανάστες που επιχειρούσαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, κάτι που απετράπη τις περισσότερες φορές χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών και στρατιωτικών μας δυνάμεων.

Παρόλα αυτά, οι προπονήσεις στον Άρδα Καστανεών όλο το τελευταίο διάστημα συνεχίζονταν, όχι βέβαια σε καθημερινή βάση καθώς μιλάμε για ερασιτεχνική ομάδα, αλλά σε τακτικό ρυθμό. Οι παρακάτω εικόνες είναι από την προπόνηση που έγινε μεσοβδόμαδα και η οποία έμελε να είναι η τελευταία, αφού με κυβερνητική απόφαση απαγορεύθηκαν όλες οι προπονήσεις ως μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Δεν σταμάτησαν οι προπονήσεις την περίοδο της μεγάλης κρίσης στα σύνορα στις Καστανιές και τελικά σταματούν λόγω του κορονοϊού, έστω και αν δεν υπάρχει για την ώρα κανένα κρούσμα στην περιοχή, τον Έβρο και την Θράκη γενικότερα….