Η απογοήτευση των λαμπαδηδρόμων της Αλεξανδρούπολης για την ματαίωση της λαμπαδηδρομίας

«Όταν ο άνθρωπος σχεδιάζει ο θεός γελάει». Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης σχολίασε την ακύρωση της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας.

Η Αλεξανδρούπολη ήταν η μία από τις έξι όλες κι όλες πόλεις της χώρας που όχι απλά θα φιλοξενούσε την ολυμπιακή φλόγα που άναψε στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά η φλόγα θα διανυκτέρευε στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ο Ζαμπούκης κοινοποίησε μάλιστα την ίδια σέλφι φωτογραφία με τον ίδιο, τον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Βουρδόλη και τους τέσσερις λαμπαδηδρόμους της Αλεξανδρούπολης, την οποία είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Ο ίδιος ο Κοντοστάθης ταγκάροντας τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, τον Τάσο Κούγκουλο και την Κωνσταντίνα Στεργίου λίγο πριν ληφθεί η απόφαση της ακυρωσης της λαμπαδηδρομίας, είχε σχολιάσει ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτο:

«Εμείς θα τρέξουμε
Εσείς θα μας δείτε από το σπίτι #μενουμεσπιτι
Είναι λογικό εμείς οι νέοι να νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι και δεν μας ακουμπάει τίποτα , θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε να κυλήσουν όλα όσο πιο ομαλά γίνεται , οι καφέδες οι βόλτες και η διασκέδαση δεν τελειώνουν ποτέ και θα έχουμε την ευκαιρία να τα χαρούμε όλα αυτά όταν ηρεμήσει η κατάσταση».