Απέσπασε πάνω από 20.000 ευρώ από 3 επιχειρηματίες της Αλεξανδρούπολης με πρόσχημα την ενίσχυση του Στρατού! Στη φόρα από τον δήμαρχο το κινητό του!!!

Η κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο έδωσε μια ακόμη καλή ευκαιρία στους απατεώνες να αποσπάσουν χρήματα από επιχειρηματίες στην Αλεξανδρούπολη, με πρόσχημα την δήθεν προμήθεια… καυσίμων και στρατιωτικών ειδών για τις δυνάμεις του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. στα σύνορα!

Ένας άγνωστος τηλεφωνούσε σε άγνωστο αριθμό πρατηριούχων καυσίμων και ιδιοκτητών επιχειρήσεων τροφοδοσίας της πόλης παριστάνοντας γνωστό γιατρό και συνεργάτη του δημάρχου. Αφού έκανε παραγγελίες «εκ μέρους του δημάρχου» –και μάλιστα μεγάλων ποσοτήτων- τους έστελνε email με αποδείξεις τραπεζικών καταθέσεων στις οποίες εμφανιζόταν ότι εκ παραδρομής κατέθεσε πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό που απαιτούνταν και τους ζητούσε να καταθέσουν σε λογαριασμό του τις διαφορές.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να εξαπατήσει τρεις επιχειρηματίες και να τους αποσπάσει συνολικά 20.920 ευρώ! Η κομπίνα δεν άργησε να αποκαλυφθεί και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εντοπίσουν τον απατεώνα.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης σε ανακοίνωσή του έδωσε το κινητό από το οποίο δόθηκαν οι παραγγελίες (6944448724), ώστε να μην πέσουν και άλλοι επιχειρηματίες στην παγίδα!

Πηγή: https://www.protothema.gr/