Κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων του Πανθρακικού Σταδίου! «Μόνο ενθαρρυντικές δεν είναι οι προβλέψεις…»

Λουκέτο έβαλε από το μεσημέρι το Πανθρακικό Εθνικό Στάδιο Κομοτηνής, χώρος άθλησης εκατοντάδων πολιτών στην πρωτεύουσα της Ροδόπης.

Σχετική ανακοίνωση σε δραματικούς τόνους έκανε η νέα διοίκηση του Πανθραικού Σταδίου, στο οποίο μόλις λίγες μέρες πριν έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες, Η περίοδος που διανύουμε είναι πρωτόγνωρη στα παγκόσμια χρονικά. Πρώτη φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια απειλή που αφορά τις ζωές των δικών μας ανθρώπων, όχι των δίπλα, όχι των έξω απο τα σύνορα μας.
Μετά απο την Κυβερνητική οδηγία καθώς και με προσωπική επικοινωνία της διοίκησης του Πανθρακικού Σταδίου με το γραφείο του υπουργού αποφασίσαμε το κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων, κλειστών και ανοιχτών. Η πρόβλεψη και οι εξασφαλίσεις που μας δόθηκαν μόνο ενθαρρυντικές δεν θα τις χαρακτηρίζαμε. Ο όρος πανδημία ακούγεται στα αυτιά όλων μας σαν κάτι ιστορικό, κάτι που δεν έζησαν ούτε οι γονείς ούτε οι παππούδες μας. Ακόμη και ο ιατρικός κόσμος αδυνατεί να δώσει σαφείς οδηγίες αντιμετώπισης αυτού του ιού.
Με απόλυτη ευθύνη και βαθύ προβληματισμό βάζουμε απλά ένα λιθαράκι στην αποφυγή συνωστισμού στους χώρους του Πανθρακικού Σταδίου ως μέτρο πρόληψης της υγείας των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο