Μετάλλιο στη Σόφια η Δήμητρα Γιαννακίδου του ΑΣ Ταεκβοντό Κομοτηνής

Για μια ακόμη φορά η νεαρή αθλήτρια, Δήμητρα Γιαννακίδου του ΑΣ Ταεκβοντο Κομοτηνής κατάφερε να καταγράψει υψηλές επιδόσεις συμμετέχοντας στο G1 Διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα που έγινε την περασμένη Κυριακή στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Στα βαθμολογούμενα G1 πρωταθλήματα οι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμούς, ανάλογα με την θέση που έχουν κατακτήσει, που θα τους βοηθήσουν για την κατάταξη τους στα εθνικά και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Σε ένα υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα η Δήμητρα Γιαννακίδου απέκλεισε στον πρώτο της αγώνα μια αθλήτρια από την Σερβία (συμμετείχε με την εθνική της ομάδα) και στον δεύτερο αγώνα της απέκλεισε την αθλήτρια από την Τουρκία.

Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στον τρίτο αγώνα (ημιτελικός) έχασε στις λεπτομέρειες από την Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Νο 2 στην Ευρώπη, μένοντας έτσι στην 3 θέση και στο χάλκινο μετάλλιο.

«Συνεχίζοντας να καλλιεργούμε υψηλού επιπέδου αθλητές του Ολυμπιακού Ταεκβοντο, η επόμενη πρόκληση μας είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Πόρετς της Κροατίας» σημειώνουν οι προπονητές του Συλλόγου.