Europa League: Με Τόρο και Ξενιτίδη στην αποστολή επιδιώκει την υπέρβαση κόντρα στην Γουλβς ο Ολυμπιακός στη σκιά του… κορονοϊού

Η έξαρση του κορονοϊού και στον χώρο του αθλητισμού έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τις ομάδες, αλλά και τις ιδίες τις ομοσπονδίες οι οποίες καλούνται να βρουν λύσεις σε ένα πρόβλημα που είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει.

Κόντρα στο πνεύμα των ημερών, για τη φάση των 16 του Europa League, ο Ολυμπιακός μετά την επική πρόκρισή επί ενός από τα φαβορί της διοργάνωσης, Άρσεναλ, καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μια ομάδα από την Αγγλία· αυτή τη φορά αντίπαλος είναι η ισχυρή αυτή την περίοδο Wolves του μέχρι πρότινος παίκτη των Πειραιωτών, Ντανίελ Ποντένσε.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, δίχως την παρουσία του κόσμου της στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης, θα τα δώσει όλα για ακόμη μια «μαγική» πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, αποκλείοντας ακόμη ένα φαβορί αυτής.

Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό, δεν έχει επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα, καθώς σε εξετάεις που τους έγιναν οι παίκτες βρέθηκαν αρνητικοί σε αυτόν. Στην αποστολή του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται και οι Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές Βασίλης Τοροσίδης και Γιώργος Ξενιτίδης, χωρίς ωστόσο να είναι πιθανό να βρεθεί κάποιος εξ’ αυτών στο αρχικό σχήμα.

Η αποστολή των Ερυθρόλευκων αποτελείται από τους: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Γκασπάρ, Μπα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδωθεί ζωντανά από το Cosmote Sports 8, ενώ επίσης με πρωτοβουλία του συνδρομητικού, σε συναρμόνιση με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την αποφυγή πολυπληθών συγκεντρώσεων, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον αγώνα δωρεάν μέσω του καναλιού της Cosmote στο Youtube.