ΕΠΣ Θράκης: Ένσταση καταθέτει η Δόξα Σώστη διεκδικώντας στα χαρτιά την πρόκριση στον τελικό

Ενσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Δόξα Γρατινής για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει η Δόξα Σώστη.

Σε κείμενό της στο facebook υποστηρίζει ότι θα καταθέσει ένσταση επειδή στο ημίχρονο βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών ο προπονητής της αντιπάλου ομάδας (δηλαδή φωτογραφίζει τον Ζόραν Στοΐνοβιτς) αν και είναι τιμωρημένος από όσα έγιναν προ ολίγων ημερών στο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι η Δόξα Γρατινής πέτυχε το απόγευμα δεύτερη νίκη επί της Δόξας Σώστη για το Κύπελλο, αυτή τη φορά με 1-0. Ωστόσο με δεδομένο ότι το πρώτο ματς είχε έρθει 3-1, ο Σώστης θα επιδιώξει να πετύχει πρόκριση στα χαρτιά στον τελικό κερδίζοντας τον επαναληπτικό με 3-0 άνευ αγώνος.

Η ανακοίνωση της Δόξας Σώστη:

Η ομάδα μας αύριο θα υποβάλει ένσταση κατά το κύρος του αγώνα βάσει του άρθρου 19 παράγραφος 5 του ΚΑΠ διότι ο αντίπαλος προπονητής ενώ ήταν τιμωρημένος βρέθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια των διαιτητών με κλειστή μάλιστα την πόρτα και αφού παρέμεινε μαζί τους αποχώρησε μετά τις αποδοκιμασίες του κόσμου που τον είδε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο