Στην πυρά ο Κασαμπαλής από το liberovolley για τον αποκλεισμό του Εθνικού από το Final 4 του Πανελληνίου Κ21

Μετά την ήττα – αποκλεισμό των εφήβων του Εθνικού από τον Άρη για την πρόκριση στα τελικά του Final 4 του Πανελληνίου Κ21, το liberovolley, τοπικό σαιτ της Θεσσαλονίκης άσκησε δριμεία κριτική στον Θανάση Κασαμπαλή, προπονητή της ομάδας των Εφήβων των Εβριτών.

Οι δύο πλευρές έχουν προηγούμενα, με τον Κασαμπαλή να έχει κατηγορήσει το μπλογκ γαι εμπάθεια σε βάρος του καταγγέλλοντας μέχρι και αλλοίωση σε φωτογραφία ώστε να μην εικονίζεται ο ίδιος αλλά μόνον οι παίκτες του. Μετά τον αποκλεισμό του Εθνικού, το νέο επεισόδιο στο σήριαλ ήρθε με δύο κείμενα από την πλευρά του liberovolley.

Το αρχικό κείμενο που ανέβηκε αναφέρει: “ΠΡΟΩΡΟΣ αποκλεισμός του Εθνικού δεν δικαίωσε τους πανηγυρισμούς του προπονητή του οταν αναδείχθηκε πρωταθλητής ο Εθνικός ΕΣΠΕΘΡ αποκλείοντας την Ορεστιάδα ΄που άφηνε και υπονοούμενα …
Σήμερα ένας νέος προπονητής χωρίς να έχει το παλμαρέ του προπονητή του Εθνικού ,ουτε όνομα βαρύ ….τον έστειλε στο σπίτι .
Αλήθεια ο τεχνικός του Εθνικού θα βγεί να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά τακτικά και η ομάδα του οδηγήθηκε σε οδυνηρό αποκλεισμό απο την ομάδα του Αρη;”

Mετά από κάποιες αντιδράσεις στα social media υπήρξε νέο κείμενο το οποίο αναφέρει: “ΜΠΟΡΟΥΜΕ  να καταλάβουμε τον πόνο των παραγόντων όταν η ομάδα τους δεν φθανει στα ….μπόνους ,ενώ έχουν σχέση για πέρσοναλ τρέϊνερ  “φημισμένους τεχνικούς” με υψηλές προσβάσεις ,αλλά και να προσλαμβάνουν τεχνικούς με βαθιές γνώσεις στο άθλημα  αλλά τι να κάνουμε η αξίες φαίνονται μέσα στο γήπεδο .
Το μέγεθος της πικρίας ατελείωτο αλλά ας λάβουν και υπόψη έχασαν απο μία ομάδα που κατά 50% ήταν δικά τους παιδιά που τα έκριναν (;) ακατάλληλα και τα “υποβίβασαν” στην ΓΕΑ  …σίγουρα αυτό μετριάζει την πίκρα ,γιατί λένε ” έχασα απο γνωστούς και δεν έγινα και ρεζίλι” ….
Τέλος να αναφέρουμε  ότι όντως  ο Εθνικός ήταν η μοναδική επαρχιακή ομάδα απο τις ‘”8″ στην ημιτελική φάση και συγχαρητήρια που έφθασε μέχρι εκεί ,αλλά στον ίδιο όμιλο αγωνίσθηκαν και ομάδες απο τα Γιάννενα ,την Πρέβεζα,τον Βόλο ,την Σκύδρα που και αυτές εκπροσωπούν την περιφέρεια και αξίζουν τα εύσημα .
Απλά θα σας αναφέρουμε ότι θα ήταν καλύτερο για το πρωτάθλημα οι αγώνες αυτοί να γινόντουσαν σε καλύτερα γήπεδα για την αναβάθμιση του ,αλλά οι επαρχιακές ομάδες δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την ανάληψη τους ή έπεσαν στην παγίδα του συνασπισμού των ομάδων της Θεσσαλονίκης που ‘εδωσαν ψιχουλα και τους έβαλαν σε γήπεδα κλουβιά και με απαράδεκτες ώρες έναρξης τους.

Όλη η  “Μέκκα” τώρα περιμένει  με ενδιαφέρον  να μάθει αν θα γίνει … σε ειδική διάλεξη (;) τους λόγους της ήττας και τι δεν λειτούργησε “τακτικά” μέσα στην ομάδα.”