Στην λίστα με τους 10 κορυφαίους προπονητές του κόσμου ο Ραζβάν Λουτσέσκου! Όλα τα ονόματα…

Ακόμη μια σημαντική διάκριση ήρθε στο φως για τον επί μία τριετία (2014-2017) προπονητή της Ξάνθης, αλλά προπονητή του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της προηγούμενης περιόδου, Ραζβάν Λουτσέσκου ο όποιος φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του σαν προπονητής.

Μετά λοιπόν την κατάκτηση του αήττητου ελληνικού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας μάλιστα και το νταμπλ με την κατάκτηση και του κυπέλλου, την μετέπειτα κατάκτηση του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ με την σημερινή του ομάδα, την Αλ-Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και βρίσκει την Αλ-Χιλάλ στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, η φήμη του Ρουμάνου σαν manager έχει αυξηθεί κατακόρυφα και έρχεται στο φως μια σημαντική διάκριση γι’αυτόν.

Η τιμή αυτή έρχεται από την παγκόσμια ιστοσελίδα αξιολόγησης «clubworldranking», κατατάσσοντας τον Λουτσέσκου στην κορυφαία δεκάδα προπονητών στον πλανήτη, αφήνοντας μάλιστα εκτός αυτής μια θέσης πιο κάτω τον προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλοπ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ.

Όλα τα ονόματα της λίστας στο: https://www.clubworldranking.com/ranking-coaches