Παίκτης πρώην αντιπάλου της Ξάνθης στην Ευρώπη ο πρώτος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως διαγνωσθείς με κορονοϊό

Την ώρα που η Ευρώπη παίρνει τα μέτρα της για την εξάπλωση του κορονοϊού και η Ιταλία μετρά εκατοντάδες νεκρούς, έγινε γνωστό ότι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που νοσεί αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας με τη φανέλα της Λίνφιλντ.

Για όσους θυμούνται, πρόκειται για την ιστορική ομάδα την οποία αντιμετώπισε η Ξάνθη στα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι του 2013. Απέναντι σε αυτήν την ομάδα πέτυχε την μοναδική της νίκη αλλά και τη μοναδική της πρόκριση στην Ευρώπη, στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας από τους αθλητές μας έχει βρεθεί θετικός στον έλεγχο για τον κορονοϊό. Ο σύλλογος δέχεται τις συμβουλές από τις αρμόδιες αρχές και θα ενημερώσει εκ νέου μόλις συγκεντρώσει περισσότερες λεπτομέρειες” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Λίνφιλντ, που προστάτευσε τον ποδοσφαιριστή της και δεν δημοσίευσε το όνομά του.

Αυτή τη στιγμή η Λίνφιλντ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της χώρας με 69 βαθμούς, την ώρα που η Κολερέιν την ακολουθεί με 65 και η Κρουσέιντερς με την Κλίφτονβιλ εχουν από 59.